Kozan Belediyespor sezonu Adana Demirspor maçıyla açtı

Kozan Belediyespor sezonu Adana Demirspor maçıyla açtı

Bölgesel Amatör Ligi 4. grubunda mücadele edecek olan Kozan Belediyespor, yeni sezonu görkemli bir törenin ardından Adana Demirspor ile yaptığı dostluk ve hazırlık maçıyla açtı.

Kozan İsmet Atlı Şehir Stadyumu’nda düzenlenen tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal marşının okunması ile başladı.

Kulüp Başkanı Ahmet Atıcı ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Duru’nun konuşmalarının ardından Adana Demirspor Yönetim Kurulu Üyesi Şevket Aydoğdu, Adana Demirspor Sportif Direktörü Samet Aybaba ve Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman’a plaket sunuldu. Plaketleri  Kozan Belediye Başkan Yardımcıları Cengiz Yeşiloğlu ve Musta Duru ile Kozan Garnizon Komutanı Personel Albay Bülent Siper verdi.

Adana Demirspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Şevket Aydoğdu ve  Adana Demirspor Genel Menejeri Emir Şiranlı ise üzerinde Musa Öztürk ve Cahit Öztok  yazılı birere forma hediye etti. Musa Öztürk adına hazırlanan formayı Belediye Başkanı Öztürk’ün şehir dışında olması sebebiyle Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Şenöz teslim aldı.

Daha sonra kurban kesilerek,  Kozan Belediyesporlu futbolcular taraftarlara tanıtıldı. Her iki takımın taraftarlarıda takımlarına sevgi gösterisinde bulundu.

Kozan Belediyesporlu futbolcular sahaya “Mavi şimşeğe süper lig yolunda başarılar dileriz” yazılı pankartla çıktı.

Hazırlık maçının ilk yarısını Tayfur Bingöl’ün golüyle 1-0 önde kapatan Adana Demirspor, ikinci yarıda Oğuzhan Ayanoğlu ve Ali Tandoğan’ın kaydettiği gollerle Kozan Belediyespor’u 3-0 mağlup etti.

Maç sonrası Adana Demirspor ve Kozan Belediyespor  kafileleri , Belediyenin Dağılcak Sosyal Tesislerinde verilen dostluk yemeğinde bir araya geldi.