Anahtar Kelimeler: Kozan Salonu açıldı

Kozan HEM Etüt Salonu açıldı

Kozan HEM Etüt Salonu açıldı

Kozan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Destekleme ve Yetiştirme Kurs Merkezi’nde Etüt Salonu’nun açılışı Kaymakam Şafak Gürçam’ın da katılımı ile gerçekleştirildi.

Kız Meslek Lisesi’nin eski binası, Kozan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde Destekleme ve Yetiştirme Kurs Merkezi olarak hizmet veriyor. Üniversiteye hazırlanan öğrencilere yönelik hizmet veren binada öğrencilerin yararına olacak etüt salonu hazırlandı. Kozan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen aşure günü etkinliği ile birleştirilen açılışa; Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Kozan Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yeşil, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet İyim, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Nuh Anacık, Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kürşat Gültekin, Denetimli Serbestlik Müdürü Mahmut Kıran, işadamları, kursiyerler, öğretmenler ve davetliler katıldı.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam açılış öncesinde Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez’den binada verilen hizmet ile ilgili olarak bilgi aldı. Etüt Salonu’nun öğrencilerin yararına olacağını söyleyen Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, “Kozan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde öğrencilerimiz burada yetiştirilerek destekleniyor. Onlar üniversiteye hazırlanıyor. Daha iyi bir gelecek sağlanabilmesi için öğrencilerimize eğitim noktasında her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

Kozan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen aşure etkinliği de düzenlenen açılış töreni ile birleştirildi. Davetlilere müdürlük tarafından hazırlanan aşureler ikram edildi.