Anahtar Kelimeler: Kozan sahalarda

Kozan İmar SK sahalarda

Kozan İmar SK sahalarda

Kozan İmar SK, 2023-2024 sezonunda ligin 3. maçına çıktı. Takım, Simerenyaspor'u 4-0 mağlup ederek ligte ilk  galibiyetini aldı.

Kozan İmar SK'nın gollerini, Ömer Yalçın (2), Burak Örs ve Erdal Yılmaz attı.

Ömer Yalçın, tecrübeli bir futbolcu. Tecrübesini ve yeteneğini Kozan İmar SK'da da ortaya koyan Yalçın, ilk maçında 2 gol attı.

Kozan İmar SK'nın teknik direktörü Murat Özdemir, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Lige galibiyetle başlamak çok önemliydi. Takım olarak iyi bir performans sergiledik. Önümüzdeki maçlarda da aynı performansı göstermeye devam edeceğiz" dedi.

Kozan İmar SK'nın başkanı Serhan Gültekin, "Takımımız ligin iddialı takımlarından biri. Genç ve yetenekli oyuncularımız var. Önümüzdeki maçlarda da iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Kozan İmar SK'nın genç oyuncuları dikkat çekti

Kozan İmar SK'nın 15-16-17 yaşlarında birçok oyuncusu forma giydi. Bu oyunculardan bazıları, maçın en iyileri arasında gösterildi.

16 yaşındaki forvet oyuncusu Burak Örs, takımının ikinci golünü kaydetti. 17 yaşındaki orta saha oyuncusu Erdal Yılmaz ise takımının üçüncü golünü attı.

Kozan İmar SK'nın teknik direktörü Murat Özdemir, genç oyuncuların performansından memnun olduğunu belirterek, "Genç oyuncularımız çok yetenekli. Onları geliştirerek, takıma önemli katkılar sağlayacaklarına inanıyorum" dedi.