KOZAN LUNAPARK, ZİYARETÇİLERİNE EĞLENCE VE HEYECAN DOLU ANLAR SUNMAYA DEVAM EDİYOR

KOZAN LUNAPARK, ZİYARETÇİLERİNE EĞLENCE VE HEYECAN DOLU ANLAR SUNMAYA DEVAM EDİYOR

Kozan Lunapark Eğlence Tesisleri sevdiklerinizler beraber sizleri eğlencenin merkezine davet ediyor.

Kozan’da Şehit Kubilay Parkı yanında bulunan Lunapark Eğlence Tesisleri sahibi Seyfullah Kel, açıklamalarda bulundu. Kel, ziyaretçilerine eğlence dolu anlar sunan tesis hakkında bilgi verdi ve Ramazan Bayramı'nın ilgili bir mesaj da iletti.

Kel, "Kozan Lunapark Eğlence Tesisleri olarak ziyaretçilerimize keyifli ve heyecanlı anlar yaşatmak için sürekli olarak yenilikler yapıyoruz. Tesisimizde bulunan birbirinden eğlenceli oyuncaklarımızla ziyaretçilerimizin hem güvenliğini hem de eğlencesini ön planda tutuyoruz. Ayrıca, yörük çadırımızda sunulan lezzetli yiyeceklerimiz de ziyaretçilerimizin beğenisini kazanıyor" dedi.

Ramazan Bayramı'nın kutlanmasıyla ilgili olarak ise Kel, "Ramazan Bayramı, sevdiklerimizle bir arada olmanın, birlik ve beraberliğin pekiştirildiği önemli bir gün. Bu özel günün anlam ve önemini biliyor ve tüm ziyaretçilerimize mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmelerini diliyorum. Kozan Lunapark Eğlence Tesisleri olarak, bayram boyunca da ziyaretçilerimize eğlence dolu anlar yaşatmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kozan Lunapark Eğlence Tesisleri, ziyaretçilerine güvenli ve eğlenceli bir ortam sunarak her zaman beklenen bir eğlence merkezi olmaya devam ediyor