Kozan Ortaokulu’nda “Z Kütüphane” açıldı

Kozan Ortaokulu’nda “Z Kütüphane” açıldı

Kozan'da ortaokullar arasında ilk Z-Kütüphane Kozan Ortaokulu’nda açılarak hizmete girdi.

Z-Kütüphane (zenginleştirilmiş kütüphane) açılışına Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Şenoğul, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez, şube müdürleri, okul müdürleri, muhtarlar, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Açılışta, Z Kütüphanenin kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam şu ifadelere yer verdi:

“Kozan'da ilk kez ortaokullar arasında Z Kütüphanesinin açılışını yaptık. Bu bağlamda, açılışını yaptığınız kütüphane zengin kitap içeriği ve internet imkanı ile tüm öğrencilerimize hizmet edecektir. Burada güzel bir iş birliğinin sonucunu hep beraber göreceğiz. Ortaya konulan iş okulumuz öğrencileri ve ailelerinin hizmetine sunulan en değerli devamlı üzerinde durduğumuz kitap okuma ve kütüphaneye olan alışkanlıkların arttırılması anlamında büyük önem kazanmakta. En önemli eksikliklerimizden biri okumaya çok zaman ayırmamamız. Z kütüphanenin okulumuza Kozan’ımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Açılış gerçekleştirildikten sonra Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam ve beraberindeki protokol mensupları Kozan Ortaokulunda hizmete geçen ve kütüphaneyi gezerek incelemelerde bulundu. Öğretmenlerden ve öğrencilerden Z kütüphane hakkında bilgi aldılar.