Anahtar Kelimeler: Kozan Mutlu Canbolat dönemi

Kozan THK’da Mutlu Canbolat dönemi

Kozan THK’da Mutlu Canbolat dönemi

Türk Hava Kurumu Kozan Şube Başkanlığı’na önceki yıllarda Kozan'da İlçe Milli eğitim Müdürlüğü görevinde bulunan Mutlu Canbolat getirildi.

Türk Hava Kurumu Şube Başkanlığı’nı uzun yıllardan bu yana sürdüren Hüseyin İnan ve yönetimdeki kişiler istifa edince, Türk Hava Kurumu Kozan Şubesi boşlukta kaldı. Adana Şubesi, Türk Hava Kurumu Kozan Şubesi’nin kapatılmaması için arayışa girdi. Yapılan araştırmalar sonucunda, bu işi yapabilecek kapasiteye sahip kişinin de milli eğitim eski müdürlerinden Mutlu Canbolat olduğuna karar verildi. Resmi olarak herhangi bir atama söz konusu olmasa da Mutlu Canbolat'ın Türk Hava Kurumu Kozan Şube Başkanlığı’na atandığı öğrenildi. Resmileşmeninde önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi bekleniyor.

Eski yönetimin neden istifa ettiği ile ilgili olarak herhangi bir açıklama yapılmadı. Türk Hava Kurumu Kozan Şubesi deri toplama konusunda geçtiğimiz yıllarda Kozan'da polemik konusu olmuştu. Şubenin iç sıkıntılarının istifaya kadar gittiği iddaa edilirken, Türk Hava Kurumu Kozan Şubesi’ni yeniden ayağa kaldıracak kişinin Mutlu Canbolat olduğu ifade ediliyor.

Mutlu Canbolat önümüzdeki günlerde mazbatasını alarak yeni yönetimi ile birlikte görevine başlayacak.