KOZAN TİCARET BORSASI'NIN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI YAPILDI

KOZAN TİCARET BORSASI

Kozan Ticaret Borsası tarafından her yıl düzenlenen geleneksel iftar programı bu yıl Elit Düğün Salonunda gerçekleşti.

Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü ve protokol üyelerinin yanı sıra Kozan Ticaret Borsası üyelerinin de katıldığı programda Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi.

İftarın ardından Kozan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Çevikalp bir konuşma yaptı. Çevikalp, konuşmasında şunları söyledi:

"Sözlerime başlamadan önce, mübarek Ramazan ayının bu mübarek gününü tebrik ediyor, ülkemize ve tüm insanlığa huzur, hoşgörü ve barış getirmesini diliyorum.

Ramazan ayı, manevi değerlerin güçlenmesi, özümüzde var olan iyilik ve insani duyguların hayata geçirilmesi için önemli bir fırsattır. Bizler Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin birer üyesi olarak modern Türkiye'nin ilelebet var olması için maddi kaynakları ve manevi destekleri ile tüm kamu kuruluşları, iş dünyası ve diğer sivil toplum kuruluşları ile işbirliği halinde olarak ülkemizin her bir yerinde vatandaşlarımızın yanında olmaktan gurur duymaktayız.

Kozan Ticaret Borsası olarak geleneksel hale getirdiğimiz ve sizleri aramızda görmekten onur duyduğumuz iftar davetimize katıldığınız için çok teşekkür ederiz.

Bu düşüncelerle sözlerime son verirken yaptığınız ibadetlerin kabul olmasını, yaklaşmakta olan mübarek Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramınızı bir kez daha gönülden tebrik eder, sevgi ve saygılarımı sunarım."

Programda Kozan Ticaret Borsası üyeleri ve protokol üyeleri bir araya gelerek Ramazan ayının manevi atmosferini paylaştılar.