Anahtar Kelimeler: Kozan TUGVA’ Özgür Çoban dönemi

Kozan TUGVA’da Özgür Çoban dönemi

Kozan TUGVA’da Özgür Çoban dönemi

TUGVA Kozan Temsilciliği’nin yapılan 2. Olağan Genel Kurulu’nda Özgür Çoban yeni temsilci oldu.

12 Kasım Salı günü saat 15.00’da Kozan Ticaret Borsası Toplantı Salonu’nda İl Başkanı Emrah Sancar'ın da katılımı ile TUGVA Kozan Temsilciliği’nin 2 genel kurulu gerçekleştirildi.

3 yıldan bu yana TUGVA Kozan temsilciliği görevini yürüten Mustafa Gümüş, görevini TUGVA Teşkilat Başkanı Özgür Çoban’a devretti. 3 yıldan bu yana temsilcilik görevini yürüten Gümüş’e plaket takdim edilirken, yeni ilçe temsilcisi Özgür Çoban’a birliğin, dirliğin ve nizamın simgesi olan 3 ok tablosu hediye eden İl Başkanı Emrah Sancar; “Bu dava bir bayrak yarışı değil, hizmet yarısıdır. Kozan İlçe Temsilcisi Mustafa Gümüş’ün 3 yıldır sürdürdüğü görevin 1,5 yılına şahitlik ettik. Bu süreçten memnunuz. Allah kendisinden razı olsun. Yeni yönetiminde her zaman yanında olacağımızın bilinmesini isteriz. Çok önem verdiğimiz yaz okulu programlarına artık Kozan’ıda dahil edeceğiz. Göreve geldiğimiz günden bu yana 9 ilçemizin atamasını yaptık. Yeni dönemde Özgür Çoban başkanımıza ve ekibine başarılar diliyorum” dedi.

Kozan'da yaptığı faaliyetlerle ön planda olan TUGVA Kozan Temsilciliği’nin 3 yıl başkanlığını yürüten Mustafa Gümüş ise
 yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Gerçek manada teşkilatçılıkla TUGVA ailesinde tanıştım. Kurucu ilçe temsilcisi olarak birçok zorluk yaşasak da Allah için hizmet etmenin keyfini her zaman hissettim. Bu süreçte her türlü alanda görev alan TUGVA ailesine teşekkür ederim. Yeni ilçe temsilcimiz Özgür Çoban ve yönetimine başarılar dilerim. Ne zaman isterlerse her daim hizmete hazır olduğumuzu belirtmek isterim” dedi.

TUGVA 2. Olağan Genel Kurulu’nda konuşan yeni ilçe temsilcisi Özgür Çoban; “Dün olduğu gibi bugün de gençlerin hizmetindeyiz” ifadelerini kullanarak bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında; “Bilindiği üzere TÜGVA’nın Kozan’da var olduğu günden bu yana rabbim bu kapıda bizlere hizmet etme imkânı tanımıştır. Vakıf içerisinde ve de dışında bizlerden razı olan kardeşlerimiz gibi Rabbim de inşallah bu hizmetlerimizden razıdır. Hayatımızın unutulmayacak en güzel hizmetlerini ifa etmeye gayret ettiğimiz bu yıllarda bizlere abilik yapan Mustafa Gümüş başkanımızdan yana bizler razıyız. Sayın il başkanımızın teşkilatımız içerisinde yapmış olduğu ve uygun gördüğü bu göreve genel merkezimiz onayı ile bizlere Yeni Türkiye’nin genç evlatlarına hizmet etme yolunda yeni bir görev tevdi edilmiştir. Çıkmış olduğumuz bu yolda dün olduğu gibi bugünde genç kardeşlerimizin hizmetindeyiz.  Allah bize razı olduğu hizmetleri yapabilme gayreti ve de imkânlarını verir inşallah.           Dünyada iyiye  ve güzele dair ne varsa Kozan gençliğiyle buluşturmaya gayret edeceğiz. Önceki dönemde olduğu gibi durmadık durmayacağız salon programlarımızı, şehit ailesi ziyaretlerimizi, kariyer günlerimizi, her başarın bir hikâyesi var programımızı, muhabbet meclislerimizi, gençlik buluşmalarımızı, turnuvalarımızı ve de en önemlisi namaz buluşmalarımızı durdurmadan devam ettirecek daha fazlasını genç dinamik ve yeni kadromuzla beyin fırtınaları yaparak gençlerimizle buluşturacağız. Her şey Kozan Tugva Gençliği için”

 

Kozan TUGVA’da yeni dönem yönetimi şu şekilde oluştu:

İlçe Temsilcisi: Özgür ÇOBAN ( Beden Eğitimi Öğretmeni – İdareci )

Teşkilat başkanı: Zeynal AYDIN ( Bilişim teknolojileri Öğretmeni– Reklamcı )

Eğitim Koordinatörü: Mahmut TANÇ ( Camii Müezzini )

Ortaokul Koordinatörü: Ömer ÜNLÜ ( Otomotiv Mühendisi )

Lise Koordinatörü: Samet AKGÜL ( Evde hasta ve yaşlı bakım teknikeri)

Çalışan Gençlik Koordinatörü: Alparslan ORUÇ ( Serbest Meslek )

Mali İşler Kaynak Geliştirme Koordinatörü: Yaser TOPLAOĞLU ( Acil Tıp Teknikeri )

Medya İletişim Koordinatörü: Osman UÇAR  ( Bilişim Teknolojileri Öğretmeni )

Spor Koordinatörü: Alperen CAN  ( Üniversite Öğrencisi- Yerel yönetimler )

Hanım Aile Koordinatörü: Şeyma nur UÇAR ( Din Kültürü ve Ahlak Bilgileri Öğretmeni )