Kozan Ziraat Odası, çiftçilerin sesi olmaya devam ediyor

Kozan Ziraat Odası, çiftçilerin sesi olmaya devam ediyor

Kozan Ziraat Odası Başkanı Yüksel Şahbazoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, son zamanlarda gerçekleştirdikleri ziyaretlerle çiftçilerin sesi olmaya devam ediyor.

Şahbazoğlu ve yönetimi, Ankara'da gerçekleştirilen Başkent Kozan Vakfı'nın açılışına katıldı. Vakfın kuruluşunun çiftçilere ve Kozan'a hayırlı olmasını dileyen Şahbazoğlu, vakfın Kozan'ın tanıtımına ve kalkınmasına önemli katkılar sağlayacağına inandığını söyledi.

Şahbazoğlu ve yönetimi, Adana İl Tarım ve Orman Müdürü Muhammed Ali Tekin'i makamında ziyaret etti. Ziyarette, bölgede yapılan çalışmalar ve sürdürülen projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Şahbazoğlu ve yönetimi, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger'i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Vali Köşger'e Kozan'daki tarımsal gelişmeler hakkında bilgi verdiler.

Şahbazoğlu ve yönetimi, ziraat odasına kayıtlı delegeleri ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Delegelerden gelen talepleri de değerlendiren Şahbazoğlu, çiftçilerin sorunlarını çözmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Şahbazoğlu ve yönetimi geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Merkezi tarafından yeni ilçe başkanı olarak atanan Polat Kaya'yı da makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Şahbazoğlu, yaptığı açıklamada, "Kozan Ziraat Odası olarak, çiftçilerin sesi olmaya devam ediyoruz. Çiftçilerimizin sorunlarını çözmek için çalışıyoruz. Ziyaretlerimizle çiftçilerimize destek olmaya çalışıyoruz. Çiftçilerimizin sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapacağız." dedi.