Kozan Ziraat Odası’nda yeni yönetim göreve başladı

Kozan Ziraat Odası’nda yeni yönetim göreve başladı

Kozan Ziraat Odası seçimleri sonrasında görev dağılımları yapıldı, yeni yönetim göreve başladı.

1 Şubat 2023 tarihinde yapılan Kozan Ziraat Odası seçimleri sonrasında Yüksel Şahbazoğlu'nun listesi seçimleri kazanmıştı. Yapılan seçimlerin ardından geçtiğimiz hafta içi İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını alan yönetim kurulu üyeleri resmen görevine başladı.

Yeni yönetim kendi arasında yaptığı toplantı ile başkan, 2. Başkan, meclis başkanı ve meclis başkan yardımcısını belirledi.

Yapılan toplantı sonucunda Kozan Ziraat Başkanlığı’na Yüksel Şahbazoğlu, 2 başkanlığa ise Alper Hallaç getirildi. Meclis Başkanlığına Dede Yaşarcan getirilirken, meclis başkan yardımcılığına ise Hacı Turgut getirildi. Furkan Çetin ise muhasip üyeliğe seçildi.

Mehmet Fatih Görüş, Emrah Dağlıoğlu, Gökhan Bozdoğan ve Emir Kayhan yönetim kurulu üyesi olarak seçildi.

Yeni yönetim görevine başlarken Kozan Ziraat Odası Başkanı Yüksel Şahbazoğlu: "Bölgemizde yaşanan deprem felaketinden dolayı hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza da yüce mevla'dan acil şifalar diliyorum. İnşallah en kısa zamanda Türk milleti olarak bu felaketin de üstesinden geleceğiz. Kozan Ziraat Odası seçimleri sonrasında kazanan listemizdeki yönetim kurulu üyeleri arasında kendi toplantımızı gerçekleştirdik. Arkadaşlarımız arasında yaptığımız görev dağılımı ile resmen görevimize başlamış olduk. Kozan çiftçisi için çalışmaya devam edeceğiz. Her daim çiftçinin sorun ve şikayetleri söz konusu olduğunda onların yanında olacağız. Odamızı daha iyi yerlere getirebilmek için var gücümüz ile çalışacağız. Yeni yönetimimiz Kozan’ımıza ve bütün çiftçilerimize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.