Anahtar Kelimeler: KOZAN’ NİSAN COŞKUSU

KOZAN’DA 23 NİSAN COŞKUSU

KOZAN’DA 23 NİSAN COŞKUSU

Kozan’da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde bir dizi etkinlik düzenlendi.

Sabah saat 9.30'da, Hükümet Konağı bahçesinde bulunan Atatürk Anıtı’na İlçe Milli Eğitim Müdürü Gazi Keleş tarafından çelenk konuldu. Ardından, Cumhuriyet Parkı'nda devam eden programda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gazi Keleş tarafından bir konuşma yapıldı.

Keleş, konuşmasında öğrencilere, okullarını sevmeleri, derslerine çok çalışmaları, değerlerini yaşamaları ve yaşatmaları, bilimde, teknolojide ve sanatta üstün başarılara imza atmaları gerektiğini belirtti. Ayrıca, öğrencilerin milletin emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği için güven vererek, emanetlere sahip çıkması gerektiğini vurguladı. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında öğrenciler tarafından şiirler okundu ve halat çekme, kaşık yarışması, çuval yarışması gibi yarışmalar gerçekleştirildi. Ayrıca, öğrenciler tarafından folklor gösterisi de yapıldı. Programda, ilçe genelinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödülleri verildi. Ayrıca, öğrenciler tarafından müzik dinletisi de gerçekleştirildi.

Kozan ilçesinde gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu. Katılımcılar, öğrencilerin performansı ve etkinliklerden dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler.