KOZAN'DA EMNİYETİN KARARLI MÜCADELESİ SÜRÜYOR!

KOZAN

Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü, 06 - 13 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleştirdiği operasyonlarda büyük başarı elde etti.

Toplamda 4 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve 28 adet mermi ele geçirilerek şehirdeki suç unsurları etkisiz hale getirildi. Ayrıca, modifiyeden dolayı 4 araç sürücüsüne ceza kesilirken, 16 motosiklet sürücüsü çeşitli maddelerden dolayı idari para cezasına çarptırıldı. 1 motosiklet ise trafikten men edildi.

Polis ekipleri, farklı suçlardan aranması bulunan 6 şahsı yakalayarak yasal işlemlere başlarken, 63.73 gram ve 214 tablet muhtelif uyuşturucu/uyarıcı madde ele geçirildi. Hırsızlık şüphelisi 1 şahıs da tutuklandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün narkotikle hedef odaklı mücadele projesi de ilçede hayata geçirilerek, uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanımı veya satışına dair mücadelede önemli bir adım atıldı.

Kozan Emniyet Müdürlüğü, projenin başarılı bir şekilde devam etmesi ve ilçenin daha huzurlu bir yer haline gelmesi için vatandaşları, özellikle uyuşturucu ile ilgili şüpheli durumları 112 ve Uyuma uygulamaları üzerinden yetkililere bildirmeye çağırıyor.