Anahtar Kelimeler: KOZAN' İŞBİRLİĞİ ATAĞI

KOZAN'DA İŞBİRLİĞİ ATAĞI

KOZAN

Kozan Ticaret Odası'nın aylık olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

 Toplantıya Kozan Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Volkan YURDADOĞ da katılarak, Kozan Ticaret Odası-Meslek Yüksek Okulu iş birliği ile devam eden Kozan Yaş ve Kuru Hurma Coğrafi İşaretleri ve diğer yüksekokul çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı.

Ayrıca, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan KARALAR da toplantıya katılarak Kozan'daki faaliyetler hakkında bilgi verdi. Toplantıda, mezarlık, içme su borularının değiştirilmesi ve kaldırımların yenilenmesi gibi acil çözüm bekleyen taleplerin de yaklaşık bir yıl içerisinde bitirileceği bilgisi verildi.

Ticaret Odası Başkanı Mustafa KANDEMİR, kurum ve kuruluşlarla istişare ve iş birliği içinde olduklarını ve her ay yapılan meclis toplantısına kurum amirleri ve müdürlerinin davet edildiğini belirterek, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Volkan YURDADOĞ'un Kozanlı olması dolayısıyla Kozan için bir şans olduğunu ifade etti. Başkan KANDEMİR ayrıca, Kozan Organize Sanayi Bölgesi'ne yer tahsisi yapılan bir ihracaat firmasının müjdeli haberini paylaşarak, Kozan'a hayırlı olmasını diledi.

Toplantıya katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan KARALAR'a çalışmalarında başarılar dileyen Başkan KANDEMİR, taleplerin 1 yıl içerisinde bitirileceğinin planlanması ve çalışmaları hakkında bilgilendirmesinden dolayı teşekkür etti.