Anahtar Kelimeler: KOZAN’ TOPLU AÇILIŞ

KOZAN’DA TOPLU AÇILIŞ

KOZAN’DA TOPLU AÇILIŞ

Kozan ilçesi, yerli ve milli hizmet anlayışını benimseyen AK Parti'nin önemli bir açılış törenine ev sahipliği yaptı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kozan'a geldikten sonra ilk olarak Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'ı makamında ziyaret etti ve yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra tarihi Aşağı Çarşı, Yukarı Çarşı, Hoşkadem Camii ve Kozan Kalesi'ni de gezerek buralar hakkında da bilgi aldı. Özhaseki daha sonra açılışın yapılacağı alana gitti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin katılımı ile gerçekleştirilen açılış töreninde, Kozan Belediyesi tarafından yapılan Ebulfez Elçibey Sosyal Yaşam Merkezi'nin Yöresel Ürün Paketleme Tesisi ile tarihi Aşağı Çarşı ve Seyit Onbaşı Parkı'nın açılışı yapıldı.

Açılış törenine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, konuşmasında yerli ve milli hizmet anlayışına vurgu yaparak, AK Parti'nin en büyük özelliğinin yerli ve milli oluşumu olduğunu belirtti. Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'ın yaptığı hizmetleri takdir ettiğini ifade eden Özhaseki, seçimlere de değinerek "İnşallah Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden başkan seçeceğiz. Sizlerin desteklerini bekliyorum" dedi.

 

Açılış törenine AK Parti Adana Milletvekilleri Mustafa Yıldız ve Mehmet Kurtaran’da katıldı.

 

Yağmurlu bir havada gerçekleştirilen açılış töreninde, katılımcılar Ebulfez Elçibey Sosyal Yaşam Merkezi'nin içine alındı. Tören sonunda ise sosyal yaşam merkezi, tarihi Aşağı Çarşı ve Seyit Onbaşı Parkı açılışı yapılarak, halkın hizmetine sunuldu.

AK Parti'nin yerli ve milli hizmet anlayışının Kozan'da da hayat bulması, vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.