Kozan'da Yaşlılara ve Çocuklara Ücretsiz Kuaförlük Hizmeti

Kozan

Yaşlılar ve çocuklar, ADEM projesi kapsamında evlerinde ücretsiz kuaförlük hizmeti aldı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından başlatılan ve Kozan Kaymakamlığı ile işbirliği ve koordineli olarak yürütülen Aile Destek Merkezi (ADEM) projesi kapsamında, Kozan Halk Eğitimi Merkezi'nin Kuaförlük kursu öğrencileri ve eğitmeni, yaşlılara ve çocuklara evlerinde ücretsiz kuaförlük hizmeti verdi.

Kozan'ın farklı mahallelerinde yaşayan yaşlılara ve çocuklara evlerinde ulaşan ADEM yetkilileri, kuaförlük kursu eğitmeni ve kursiyerleri, saç kesimi, boyama, fön çekme gibi kuaförlük hizmetleri verdi.

Hizmetten yararlanan yaşlı ve çocuklar, yapılan hizmetlerden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Yaşlılar, kendilerine verilen hizmetten dolayı çok memnun olduklarını ifade etti.

Hizmetten yararlanan yaşlılardan biri, "Bu hizmetten dolayı çok mutlu oldum. Uzun zamandır saçımı kestiremiyordum. Bu hizmet sayesinde hem saçımı kestirdim hem de güzel vakit geçirdim. Emeği geçenlere çok teşekkür ederim" dedi.

Bir başka yaşlı ise, "Bu tür hizmetlerin daha sık yapılmasını istiyorum. Kendimize değer verildiğini hissetmek çok güzel" diye konuştu.

Çocuklar da, ilk defa saçlarının kesildiğini ve çok mutlu olduklarını söyledi.

Bir çocuk, "Saçımı ilk defa kestirdim. Çok güzel oldu. Emeği geçenlere çok teşekkür ederim" dedi.

Bir başka çocuk ise, "Arkadaşlarımla birlikte saçlarımızı kestirdik. Çok eğlenceliydi" diye konuştu.

ADEM yetkilileri, proje kapsamında yaşlılara ve çocuklara yönelik bu tür hizmetlerin devam edeceğini bildirdi.

ADEM yetkilileri, "Proje kapsamında, yaşlılarımıza ve çocuklarımıza yönelik çeşitli hizmetler veriyoruz. Bu hizmetler kapsamında, yaşlılarımızın ve çocuklarımızın sosyal hayata katılımını sağlamak, kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlamak ve onlara iyi bir gelecek hazırlamak için çalışıyoruz" dediler.