Anahtar Kelimeler: 'Kozan' Lokomotifi' Sadullah Kısacık

'Kozan'ın Lokomotifi' Sadullah Kısacık

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Adayı Sadullah Kısacık, Kozan'da esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Kozan'a sık sık gelerek esnafların sorunlarını dinleyen Kısacık'a, Cumhuriyet Halk Partisi Kozan İlçe Başkanı Bünyamin Sedefoğlu, Deva Partisi Kozan İlçe Başkanı Güngör Avan ve Saadet Partisi Kozan İlçe Başkanı Muammer Özçelik, parti yöneticileri eşlik etti.

Kısacık, ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi Kozan ilçe binasını ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında Cumhuriyet Halk Partisi Kozan İlçe Başkanı Bünyamin Sedefoğlu ile istişarede bulundu. Sonrasında Kısacık ve beraberindekiler, Ağlıboğaz Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret ettiler. Esnafların birçoğu yaşanan ekonomik krizden dolayı iş yapamadıklarını ifade etti.

Kısacık, bu sorunların çözümü için yapılacak olan seçimde Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na, Cumhuriyet Halk Partisi listesine destek olmalarını istedi. 

Gerçekleştirdiği ziyaretler esnasında yaptığı açıklamada, "Evet yine bugün Kozan'ımızdayız. İlçe başkanlarımızla birlikte ve ilçe teşkilat üyelerimizle beraber esnafımızı ziyaret ediyoruz. Tabii geçen geldiğimizde de gördük. Gerçekten de Kozanlı esnafımızın, Kozanlı vatandaşlarımızın Millet İttifakı'na ve cumhurbaşkanı adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı bir teveccühleri var. Biz de bu teveccühü arttırmaya çalışıyoruz" dedi.

"Kozan bizim kuzey ilçelerimizin lokomotifi. Bizim için önemli bir ilçe. Dolayısıyla Kozan hak ettiğini alacak. Kozan yıllarca iktidardan hak ettiğimi tam alamadı. İktidarın yatırımlarından hak ettiğini alamadı. Genel iktidarlarda hep bir kavga, bir çekişme oldu. İnşallah şimdi bu dönemde Cumhuriyet Halk Partisi'ni açık ara Adana'da birinci parti yapacağız ve Millet İttifakı'yla hem Adana hem de Kozan hak ettiğini alacak" şeklinde konuştu.