Kozanlı öğrencilerle kaynaştılar

Kozanlı öğrencilerle kaynaştılar

Başkent Kozanlılar Derneği, Ankara'da okuyan Kozanlı öğrencileri bayramlaşma kahvaltısında buluşturdu.

Dernek Başkanı Ahmet Topaloğlu, yönetim kurulu üyeleri ve Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir'in katıldığı programda, Ankara'da okuyan birbirinden değerli Kozanlı öğrencilerle bir araya gelindi.

Programda öğrencilerle sohbet eden ve istişarelerde bulunan Dernek Başkanı Ahmet Topaloğlu, öğrencilere kendilerini evlerinde hissettirmek adına bir dizi faaliyet planladıklarını belirtti. Topaloğlu, derneğin gelecek dönemlerde öğrencilerle daha sık bir araya geleceğini söyledi.

Programda ayrıca Tarihçi Yazar Yusuf Delikoca ve Mahmut Tülek de öğrencilere katkılarından dolayı teşekkür ederek, Kozan'ın sosyal ve kültürel dokusunun korunması için genç nesillerin önemine dikkat çekti.

Ankara'da okuyan Kozanlı öğrenciler de derneğin düzenlediği etkinliğin kendileri için çok anlamlı olduğunu ifade ettiler. Öğrenciler, Kozanlı kimliğini yaşatmak adına düzenlenecek etkinliklere katılmaktan memnuniyet duyacaklarını belirttiler.

Başkent Kozanlılar Derneği'nin Ankara'da okuyan Kozanlı öğrencileriyle bir araya geldiği kahvaltı programı, Kozanlılar arasındaki dayanışmanın önemine bir kez daha vurgu yaparken, gelecek dönemlerde yapılacak etkinliklerle birlikte bu dayanışmanın daha da artacağına işaret etti.