KOZANLI ŞAMPİYON KIZLARA MALZEME DESTEĞİ

KOZANLI ŞAMPİYON KIZLARA MALZEME DESTEĞİ

Adana Sporcu Eğitim Merkezi'nde gözetim altında antrenmanlarını sürdüren Türkiye şampiyonalarında derece alan Kozanlı kızlar, Kozan Yurt Müdürlüğü'nde malzeme dağıtımıyla desteklendi

Cansu Özdemir, Aslı Nur Arslan, Kardelen Erol, Elif Kübra Alkış, Tuğba Özden ve Buğlem Ecem Balkın isimli genç sporcular, antrenörleri Erol Dağlı ve Musa Delibaş nezaretinde çalışmalarına devam ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın sağladığı malzeme, gıda ve maddi desteğin yanı sıra yaş kategorilerine göre her ay nakdi burs alan kızlar, tamamen ücretsiz olarak sunulan kurslara da devam ediyor. Kozan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kürşat Gültekin, çocukları ücretsiz kurslara beklediklerini ve onların hem şehri hem de ülkeyi gururlandıracağını söyledi.

Kozan İlçe Spor Müdürlüğü'nün desteğiyle Türkiye'nin birçok bölgesinde adını duyuran kızlar, spora verilen desteğin önemine vurgu yaparak, sporun gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tuttuğunu ve sağlıklı bir yaşam için önemli olduğunu belirttiler. Kozanlı genç sporcuların başarısı ise ilçe halkı tarafından gururla karşılanıyor.