Anahtar Kelimeler: KOZANLİLAR ANKARA' İFTARDA BULUŞTU

KOZANLİLAR ANKARA'DA İFTARDA BULUŞTU

KOZANLİLAR ANKARA

Başkent Kozan Vakfı, Gazi Üniversitesi Kültür Merkezi'nde düzenlediği muhteşem iftar programı ile Ankara'daki tüm Kozanlıları bir araya getirdi. 750'den fazla kişinin katıldığı programda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Ankara Valisi Yardımcısı İzzettin Sevgili, Kırıkkale Vali Yardımcısı Mustafa Erkayıran, İçişleri Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Abdullah Korkmaz, İçişleri Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü İsmail Özkan, Orman Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Zekeriya Nane, Tarım Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Abdullah Keskin, Yargıtay Savcısı Ömer Kara, Yargıtay Hakimi Ali Yıldırım, PTT Daire Başkanı Osman İnce, Türkiye Adalet Akademisi Öğretim Üyesi Eray Temizkan, Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir, Özgür Ataş, İdris Çevikalp ve Fatih Aydın gibi çok sayıda bürokrat ve akademisyenin de katıldığı programda Kozanlılar hem doyasıya iftar yapma hem de hemşehrileriyle bir araya gelme imkanı buldu.

İftar programının ardından Başkent Kozan Vakfı Başkanı Ahmet Topaloğlu bir açıklama yaptı. Topaloğlu, bu anlamlı buluşmanın Kozanlılar için ne kadar önemli olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

"Bugün burada, Başkent Kozan Vakfı olarak düzenlediğimiz iftar programı ile Ankara'daki tüm hemşehrilerimizi bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle birlik ve beraberlik mesajları vermenin de gururunu yaşıyoruz. Kozanlılar için her zaman bir buluşma noktası olmayı sürdürecek ve hemşehrilerimiz için en iyisini yapmaya devam edeceğiz."

Topaloğlu, programın organizasyonunda emeği geçen herkese de teşekkürlerini iletti.

Başkent Kozan Vakfı'nın düzenlediği iftar programı, Kozanlılar tarafından büyük ilgi gördü. Programda bir araya gelen Kozanlılar, hem hemşehrileriyle hasret giderme hem de keyifli vakit geçirme imkanı buldu.