Anahtar Kelimeler: Kozanspor evinde geçmedi

Kozanspor evinde boş geçmedi

Kozanspor evinde boş geçmedi

TFF  3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Kozanspor kendi evinde konuk ettiği Sultanbeyli Belediyespor'u 1-0 mağlup ederek hanesine 3 puan yazdırdı.

TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz kozanspor bu hafta kendi evinde Sultanbeyli Belediyespor'u konuk etti. Pazar günü saat 15.00’da İsmet Atlı Şehir Stadyumu'nda oynanan maçı Gürel Uzuner yönetim.

Geçtiğimiz hafta 52 Orduspor'a konuk olan Kozanspor 2-2 berabere kalarak maçtan 1 puanla ayrılmıştı. Kozanspor sahaya; Engin Tuna, Selçuk Baştürk, Fatih Gültekin, Mustafa Çiçekli, Fırat Hekimoğlu, Emrah Özyaylaz, Melik Yeğin (dakika 62 Sinan Turan), Muzaffer Özcanlı (dakika 89 Yiğit Gümüş), Hasan Yurtseven, Uğurcan İkikardeş (dakika 75 İsmail Baydil) ve Yusuf Akbulut 11'i ile sahaya çıktı.

Maçın ilk dakikasından itibaren üstünlüğü elden bırakmayan Kozanspor’un golü 23. dakikada Yusuf Akbulut'tan geldi. Kozanspor’da Emrah Özyaylaz ve Mustafa Çiçekli sarı kart gören oyuncular olurken, deplasman takımda ise Bünyamin Küçükosman sarı kart gören oyuncu oldu.

Kozanspor aldığı 1-0’lık galibiyet ile puanını 4 yaparken, deplasman takım Sultanbeyli Belediyespor ise puanını 1’de bıraktı.

Kozanspor 17 Ekim 2020 tarihinde Kelkit Belediyespor'a konuk olacak.