Kütük, Adaylığını Açıkladı ‘Değişim Şart’

Kütük, Adaylığını Açıkladı ‘Değişim Şart’

CHP Kozan İlçe Teşkilatı, kongre sürecine heyecanla devam ederken, genel seçimlerde milletvekili aday adayı olan İsmail Kütük, ilçe başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde önümüzdeki aylarda yapılacak kongre için adaylar yavaş yavaş kendilerini tanıtmaya başladılar. Kozan'ın sevilen esnaflarından ve 2023 genel seçimlerinde CHP Adana Milletvekili Aday Adayı olan İsmail Kütük, basın toplantısı düzenleyerek CHP Kozan İlçe Başkanlığına aday olduğunu duyurdu.

İsmail Kütük, uzun yıllardır siyaset yapan bir isim olup, örgütçü ve birleştirici özelliğiyle tanınmaktadır. Aynı zamanda Kozan'da sevilen bir esnaftır. İsmail Kütük, basın toplantısında yaptığı açıklamada, değişimin şart olduğunu vurgulayarak, CHP'yi Kozan'da yarışmacı bir parti haline getireceklerini belirtti. İsmail Kütük, güçlü bir kadro ile yola çıktıklarını ve çalışmalarının yaklaşık 2 yıldır devam ettiğini ifade etti.

Önümüzdeki günlerde kayıtlı üyelerin delegeleri seçeceğini ve delegelerin de başkanı seçeceğini söyleyen İsmail Kütük, Cumhuriyet Halk Partililerin demokratik bir ortamda sandığa giderek tercihlerini kullanacaklarını dile getirdi.

Kütük, açıklamasında şunları söyledi: "Bu sürece nasıl geldik? İki yıldır süren bir çalışmanın sonucu bu noktaya geldik. Kozan'da maalesef uzun süredir örgütsel problemler had safhaya ulaştı. Bunları CHP olarak daha iyi bir noktaya taşımak adına neler yapabiliriz diye başladık bu sürece. Ancak geldiğimiz noktada gerçekten ekip arkadaşlarımız dört kişiyle başladı. Sonra onlarca, yüzlerce kişiye ulaştık. Bu süreçte çok ciddi çalışmalar yaptık. CHP'nin örgütsel problemlerini çözme anlamında çözümlerle ilgili çok önemli projelerimiz var. Bunları inşallah başarıyla sonuçlandığında adım adım yerine getireceğiz ve Kozan'da CHP'yi layık olduğu noktaya taşıyacağız, inşallah.”

 

İsmail Kütük ve yönetimi, yapılan konuşmaların ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.