Anahtar Kelimeler: MARİNA AÇILDI

MARİNA CAFE AÇILDI

MARİNA CAFE AÇILDI

Marina Pasta, Cafe ve Döner Şehit Hüseyin Soydan Caddesi üzerinde düzenlenen muhteşem bir açılış töreni ile hizmete girdi.

İşletmeciliğini Abdullah Kozan'ın yaptığı Marina Pasta, Cafe ve Döner düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi.  Marina Pasta, Cafe, Döner bünyesinde, yaş pasta, kuru pasta, fastfood ürünler, tavuk-et döner çeşitleri, iskender ve daha birçok ürünü barındırıyor. Marina Pasta, Cafe, Döner kaliteli ve uygun fiyata vatandaşa en iyi hizmeti sunmak için açıldı.

Açılışa; CHP Kozan İlçe Başkanı Bünyamin Sedefoğlu, Büyük Birlik Partisi Kozan İlçe Başkanı Gürdal Topal, DEVA Partisi Kozan İlçe Başkanı Güngör Avan, meclis üyesi Atalay Özer, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Zahide Azgın, Fırıncılar Odası Başkanı Muhammet Yorulmaz, ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılış sonrasında gazetecilere açıklamada bulunan işletmeci Abdullah Kozan: "Işıklı Yol, Yusuf Baysal Anadolu Lisesi civarında Marina Pasta Cafe Ve Döner olarak hizmet veriyoruz. Vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmak için 10 kişilik ekibimiz ile birlikte çalışıyoruz. Bünyemizde yaş ve kuru pastanın yanı sıra, her türlü içecek çeşidini, fastfood ürünlerini, et ve tavuk döner çeşitlerini, İskender çeşitlerini bulabilirsiniz. Biz, kaliteyi vatandaşın cebine uygun vermek için buradayız. Bütün Kozanlıları kafeteryamıza bekliyoruz. Kozan’ımıza hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Kurdele kesimi gerçekleştirildikten sonra Abdullah Kozan davetlilere işletme hakkında bilgi verirken, ürünlerin tanıtımını gerçekleştirdi.

Kozan Ekspres Gazetesi olarak, iş yerinin Abdullah Kozan'a hayırlı olmasını ve bol kazançlar getirmesini temenni ediyoruz.