Anahtar Kelimeler: Mazlumoğlu Bozkurt ailelerinin mutlu

Mazlumoğlu ve Bozkurt ailelerinin mutlu günü

Mazlumoğlu ve Bozkurt ailelerinin mutlu günü

Eğitim-İş Kozan Temsilcisi Halil Mazlumoğlu'nun oğlu Nasıf Mazlumoğlu Bilge Bozkurt ile düzenlenen muhteşem bir düğün töreni ile hayatını birleştirdi.

Eğitim-İş Kozan Temsilcisi, Kozan'ın sevilen öğretmenlerinden Halil Mazlumoğlu'nun oğlu Nasıf Mazlumoğlu doktor Bilge Bozkurt ile Ayna Düğün Salonunda gerçekleştirilen muhteşem bir düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler. Duriye ve Halil Mazlumoğlu çiftinin yakışıklı evlatları Nasıf ile Fatma ve Hasan Bozkurt çiftinin güzel kızları Bilge'nin düğün törenine Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile milletvekilleri, Birleşik Kamu-İş  Konfederasyonu önceki dönem genel başkanı, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, veliler, ailelerin yakın akraba ve dostları katıldı.

Çiftin mutlulukları gözlerinden okunurken, davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlendiler. Halil Mazlumoğlu gelen misafirlerle yakından ilgilenirken, davetliler mutlu çifte bir ömür boyu mutluluklar dilediler.

Halil Mazlumoğlu gazetemize yaptığı açıklamada; "Bu hafta sonu oğlumuz Nasıf Mazlumoğlu’nun düğün merasimine katılarak mutluluğumuzu paylaşan Adana Büyükşehir Belediye başkanımız Sayın Zeydan Karalar’a, milletvekillerimize, Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu önceki dönem genel başkanımıza, siyasi parti İlçe başkanlarımıza, sendika il şube ve ilçe temsilcilik başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize, öğretmen arkadaşlarımıza, velilerimize, akraba ve dostlarımıza Mazlumoğlu ailesi olarak çok teşekkür ediyor, sonsuz sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Kozan Ekspres Gazetesi olarak, hayatlarını birleştiren Bilge ve Nasıf Mazlumoğlu çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.