MEHMET AÇIKGÖZ YÜZME HAVUZU VE AQUAPARKI AÇILDI

MEHMET AÇIKGÖZ YÜZME HAVUZU VE AQUAPARKI AÇILDI

Kozan Belediyesi, Mehmet Açıkgöz Yüzme Havuzu ve Aquapark'ının açılışı Adana milletvekilleri ve Kozan Belediyesi eski başkanlarından Mehmet Açıkgöz'ün katılımıyla gerçekleştirildi.


2014 yerel seçimlerinden sonra Adana Büyükşehir Belediyesi'ne geçen ve uzun süre kapalı kalan yüzme havuzu, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan tarafından geçtiğimiz yıl yeniden revize edilerek hizmete açılmıştı. Bu yıl ise tam sezon boyunca faaliyet gösterecek olan yüzme havuzu ve aqua parkı için açılış töreni düzenlendi. Açılış törenine AK Parti Adana milletvekilleri Ahmet Zembilci, Abdullah Doğru ve Faruk Aytek, Kozan Belediyesi eski başkanlarından Mehmet Açıkgöz, çok sayıda davetli, siyasi parti temsilcileri ile yüzlerce çocuk ve aileleri katıldı.
Açılış öncesinde konuşma yapan Mehmet Açıkgöz, kendi belediye başkanlığı döneminde Kozan'ın ihtiyaçlarına odaklandıklarını ve önceliklerinin futbol sahası olduğunu, ardından yüzme havuzunu inşa ettiklerini ve olimpik bir havuz yaptıklarını söyledi. Büyükşehir yasasıyla ilçe belediyelerinin imkanlarının azaldığına dikkat çeken Açıkgöz, Kozan'ın su sorunuyla ilgili de konuştu.
Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'da konuşmasında, eski başkan Mehmet Açıkgöz'e teşekkür ederek sözlerine başladı. Havuzun yeniden revize edildiğini ve aqua parkın da yapıldığını ifade eden Özgan, geçen yıl kısa bir süre açılan havuzun bu yıl tam sezon boyunca hizmet vereceğini söyledi. Özgan, gençlere yüzme sporunu öğrenmelerini ve hayatlarına yeni bir dal kazandırmalarını belirtti.
Ak Parti Adana Milletvekili Ahmet Zembilci'de bir konuşma gerçekleştirerek havuzun Kozanlılara hayırlı olmasını temenni etti.
Konuşmaların ardından Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi. Yağmurlu havaya rağmen çocuklar, hijyen kurallarına uygun olarak yüzme havuzuna koştu. Kazım Özgan'ın eski başkan Mehmet Açıkgöz ile yakından ilgilenmesi ise dikkat çeken detaylar arasındaydı.