eeee
4.10.2018 11:10:53
manset güzel olmus:D yuruyecek mi imekleyecek mi bir mhp li olarak görelim:))) diğer seçimede sicilyadan getirelim adayı:DDD

Anahtar Kelimeler: Nihat Atlı Yürüyecek

MHP Nihat Atlı İle Yürüyecek

MHP Nihat Atlı İle Yürüyecek

2019 Mart ayının sonunda yapılması planlanan yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Kozan Belediye Başkan Adayı Nihat Atlı olarak belirlendi.

2019 Mart ayının sonunda yapılması planlanan yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Kozan Belediye Başkan Adayı Nihat Atlı olarak belirlendi.

MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı basın toplantısı düzenleyerek adaylığını resmen açıkladı.

Nihat Atlı, geçtiğimiz günlerde MHP´den Musa Öztürk aday olmayacak demiş, ardından Belediye Başkanı Musa Öztürk MHP´den aday olmayacağım açıklamasını yapmıştı. Bu gelişmelerin üzerine Çarşamba günü Nihat Atlı Kozan Belediye Başkan adaylığını resmen açıkladı.

Atlı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

?Devletine, milletine, davasına gençliklerini feda ve hayatlarını vakfeden Taş Medreselilerin, fikir adamlarının dünyaya nam salan sanatçı ve sporcuların doğduğu, yetiştiği Kozan´da belediye başkanlığının ve buna talip olmanın ne kadar ağır bir sorumluluk ve vebal taşıdığının farkında olarak çıktığım bu yolda; Genel Merkezimizin yapmış olduğu değerlendirme neticesinde, Genel Başkanı´mız Sn. Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi´nin emir ve talimatları doğrultusunda bu kutsal ve ağır görev yani 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde MHP Kozan Belediye Başkan Adaylığım Genel Merkezimiz tarafından tarafıma tebliğ edilmiştir. Allahım beni ülküdaşlarıma, partime mahcup etmesin. Bu süreçte sizlerin beni yalnız bırakmayacağına olan inancımı ifade ederken adaylığımın MHP ve Kozan´ımıza hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak´tan niyaz ediyorum.?