MHP Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Yasin Yavuz, ‘Kozan İçin Hazırız, Kazanacağız’

MHP Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Yasin Yavuz, ‘Kozan İçin Hazırız, Kazanacağız’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Yasin Yavuz, 2024 yerel seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor.

Yavuz, yaptığı açıklamada, "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin ifade ettiği gibi Cumhurun elde ettiği demokrasi zaferinin yerel seçimlerde taçlanması milli bir zarurettir. Hiçkimseyi ayırmadan, hiç kimseyi ayrıştırmadan, milli ve manevi ortak paydada buluşan her kardeşimizi, her vatandaşımızı kucaklayacak derin bir heyecan, engin bir hoşgörü, üç hilalin çatısı altında vardır ve tartışmasızdır." dedi.

 

Yavuz, "MHP, Türkiye'nin son siperidir. Çünkü MHP, istiklalimizin son müdafaa hattıdır. Çünkü MHP, Türk milletinin ruh kökü, tarihin kükreyen sesi, Türklüğün ebediyen tütecek ocağıdır. İpi iğnesinden geçmeyen, dikişi yırtığını örtmeyen, özüyle sözü adamlıkla örtüşmeyen süfli güruh ne derse desin, ne yaparsa yapsın, nasıl bir tertibin içinde kıvranırsa kıvransın, dediğimiz ve diyeceğimiz hep Türklüktür, Türkiye'dir, milli birlik ve kardeşliktir. Kozan için hazırız, kazanacağız, milliyetçi belediyecilik anlayışıyla Kozan kalesinin burçlarına bayrağımızı dikeceğiz." ifadelerini kullandı.

 

Yavuz, saha çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirterek, "Kozan'ın her mahallesini, her sokağını, her kapısını tek tek geziyoruz. Hemşerilerimizin sorunlarını dinliyor, çözüm önerilerimizi paylaşıyoruz. Kozan için çok çalışacağız, Kozan'ı hak ettiği yere getireceğiz." dedi.