Anahtar Kelimeler: beklenmedik istifa

MHP’de beklenmedik istifa

MHP’de beklenmedik istifa

MHP’li Emin Özaslan ve eşi görevlerinden ve partileri MHP’den istifa ettiler.

MHP’li Emin Özaslan ve eşi görevlerinden ve partileri MHP’den istifa ettiler.

31 Mart yerel seçimlerinde MHP kontenjanından Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi seçilen Emin Özaslan ani bir karar ile partisinden ve Kozan Belediye Meclis Üyeliği görevinden istifa ettiği öğrenildi.

Özaslan istifasında gördüğü lüzum üzerine ifadelerini kullandı. Özaslan istifa dilekçesini Kozan Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne teslim etmesinin ardından belediye makamları ilçe seçim kurulundan yedek 1 de bulunan meclis üyesinin asile alınması talebinde bulunduğu öğrenildi.

İstifasının ardından telefon ile görüştüğümüz Emin Özaslan yaşanan süreç ile ilgili olarak konuşmak istemediğini lakin işlerinin yoğunluğu ve sağlık durumu nedeni ile istifa ettiğini ifade etti.

Öte yandan eski Belediye Meclis Üyesi MHP’li Emin Özaslan’nın Eşi Zübeyde Özaslan’da MHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptığı, eşi ile birlikte Zübeyde Özaslan’da görevinden ve partisinden istifa ettiği öğrenildi. Özaslan’dan boşalan belediye meclis üyeliğine Cumhur İttifakı listesinde yer alan Adem Ataş’ın geleceği netlik kazandı.