Anahtar Kelimeler: BURUK BAYRAMLAŞMA

MHP’DE BURUK BAYRAMLAŞMA

MHP’DE BURUK BAYRAMLAŞMA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kozan İlçe Teşkilatı, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenledi. Ancak bu yılki program buruk bir atmosferde gerçekleşti.

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı adına, programın öncesinde Kur'an-ı Kerim okunarak dua edildi.

MHP Kozan İlçe Başkanı Şerif Köşeli, bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, başta MHP camiası olmak üzere bütün Müslüman aleminin Kurban Bayramını kutladığını ifade etti. Programa, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü ve MHP Milletvekili Adayı Alev Ataş’da katıldı. Yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyelerinin de programda yer aldığı bayramlaşma etkinliği, birlik ve beraberlik mesajlarıyla sona erdi.

Bu bayramlaşma programı, MHP Kozan ilçe teşkilatının bir araya gelerek Kurban Bayramı'nı kutladığı bir platform olarak düzenlendi. Ancak hayatını kaybeden ilçe başkanı Nihat Atlı'nın yokluğu, programın atmosferini hüzünlü bir havaya soktu. Katılımcılar, Atlı'nın anısını yaşatmak ve birlik ruhunu pekiştirmek amacıyla Kur'an-ı Kerim okuyarak dua ettiler.

Programa yüksek düzeyde katılım sağlayan MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü ve milletvekili adayı Alev Ataş, partinin önemini vurgulayarak bayramlaşma etkinliğine destek verdiler.

 

Bayramlaşma programı sonunda verilen birlik ve beraberlik mesajı, MHP Kozan ilçe teşkilatının güçlü bir şekilde bir araya gelerek bayram sevincini paylaşma kararlılığını yansıttı. Programa katılanlar, Nihat Atlı'nın vefatıyla birlikte bir acı yaşamalarına rağmen, MHP'nin ruhunu ayakta tutmaya ve birlik içinde hareket etmeye devam edeceklerini ifade ettiler.