MİLLET İTTİFAKI SEÇİM BÜROSU AÇILDI

MİLLET İTTİFAKI SEÇİM BÜROSU AÇILDI

Kendisine yapılan bütün iftiraların kaybetme psikolojisine yönelik olduğunu söyleyen Zeydan Karalar; ?Aldı telaş gidiyor. Geçti Bolu´nun pazarı sür eşeğini Ceyhan´a? diyerek Hüseyin Sözlü´ye gönderme yaptı.

Kozan Millet İttifakı´nın Seçim Bürosu açılışı yüzlerce vatandaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar ile Kozan Belediye Başkan Adayı Musa Öztürk´ün katılımıyla gerçekleştirildi.

2014 yılında Belediye Başkanı seçilen Musa Öztürk, 31 Mart´ta yapılacak olan yerel seçimler için İYİ Parti´den aday adayı oldu. Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti´nin Millet İttifakı´nı oluşturması ile birlikte, Kozan´da Millet İttifakı´nın adayı olarak seçimlere girecek olan Musa Öztürk, Tufanpaşa Mahallesi Üstün Sokak İmam Hatip Lisesi karşısında Seçim Bürosu´nun açılışını gerçekleştirdi.

Açılış alanına Zeydan Karalar ile Musa Öztürk el ele, kol kola birlik ve beraberlik mesajı vererek girdiler. İlk olarak Kozan Belediye Başkanı ve Millet İttifakı´nın Adayı Musa Öztürk konuşma yaptı.

/resimler/2019-2/9/1048248679117.jpg

Öztürk, yapacağı projeler ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Öztürk, konuşmasına ?özür? dileyerek başladı. 5 yıl boyunca yaptıklarının olduğunu ve yapamadıklarının olduğunu belirten Musa Öztürk, yapmadıklarından dolayı Kozan halkından özür diledi. 2014 yerel seçimlerini hatırlatarak, hazırlıklı giremediklerini, isim vermeden; ?Bazı arkadaşlarım bizi oldu bittiye getirdi? dedi.

Geleceğin Kozan´ını dizayn etmek için tepeden tırnağa iyi bir ekiple seçimlere hazırlandıklarını belirten Musa Öztürk, bu ekibin kendisinden sonra Kozan´ı nakış nakış işleyeceklerini belirtti. Öztürk, büyükşehirden çok çektiğini üstüne basa basa dile getirdi. 300 milyon liranın büyükşehirde kaldığını ifade ederek, Kozan´a hiçbir hizmetin yapılmadığını söyledi. Sadece Hastane Kavşağı´nın yapıldığını ifade ederek, memlekette çekilen su sıkıntısına atıf yaparak, Göller Yaylası´na götürülen su ile ilgili olarak da konuştu. Göller Yaylası´na 12 ayın sadece 3 ayında vatandaşın gittiğini belirterek; Kozan içme suyu şebekesinin bir an önce değişmesi gerektiğinin altını çizdi. Bununla ilgili Büyükşehir´e defalarca başvuruda bulunduğunu, ancak duvarın duyduğunu onların duymadığını ima etti. Yaşanan bu olaylardan dolayı da yolların ayrıldığını belirtti.

10 yıl Kozan´da belediye başkanlığı yapan ve şimdi de Saadet Partisi´nin adayı olarak seçim çalışmalarını sürdüren Kazım Özgan´a da gönderme yapan Musa Öztürk; ?10 yıl neredeydin? Oluk oluk para geldi? Kozan´ı medeniyetle neden buluşturmadın? Doğalgaz memlekette neden yok? Neden altyapıyı yapmadın? dedi.

Musa Öztürk yaptığı ve yapacağı projelerini anlattı. Kozan´ın yapılan drenaj hatları ile yağmur sularından kurtulduğunu, Kozanlı kadınlara iş imkanının sağlandığı Sosyal Yaşam Merkezleri´nin ve Hayat Boyu Eğitim merkezlerinin açıldığını, tatarcık sineği ile mücadele edilerek ?Şevkiye Hastalığı´nın? tarihe gömüldüğünü, tarihiyle, doğasıyla kültürü ile Kozan´ın medeniyetler şehri olacağını alanındaki vatandaşlara tek tek anlattı. Vatandaşları ziyaret edeceğini belirten Musa Öztürk, yeni dönemde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçilecek Zeydan Karalar ile birlikte, Kozan´ı Adana´nın en büyük ve en prestijli ilçesi haline getireceklerini söyleyerek sözlerini tamamladı.

Millet İttifakı´nın Kozan Belediye Başkan Adayı´nın konuşmasının ardından, Millet İttifakı´nın Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar´da konuştu. Zeydan Karalar konuşmasında, kendisine yapılan iftiralarla ilgili olarak konuştu.

/resimler/2019-2/9/1048572273491.jpg

Zeydan Karalar; ?Her partiden bize destek gelince, belediye başkanı seçileceğimiz neredeyse belli oldu. Durum böyle olunca çeşit çeşit söylemlere başladılar. PKK´ya Zeydan Karalar cenaze arabası göndermiş? diyorlar. Kardeşim, PKK ile işimizin olmadığını yedi düvel biliyor. Biz, terörü de terörizmi de şiddetle karşıyız. Bizim hiçbir terör örgütü ile işimiz olmaz. Adli Tıp Kurumu bizden bir cenaze aracı istedi. Biz de gönderdik. Adam yanlış yaptıysa o da onun sorunu? diyerek PKK´lıya cenaze aracı gönderilmesine cevap verdi.

Zeydan Karalar; ?ASKİ´yi HDP´ye teslim edecek?? sözlerine de cevap verdi. ?Bizim hiç kimseye verecek hiçbir yerimiz, hiçbir birimimiz yoktur. İftira ve yalan Adanalı mert insana yakışmaz? dedi.

Zeydan Karalar, ASKİ´nin HDP´ye verilmesi ile ilgili olarak CNN Türk´te Hande Fırat´a da mesaj gönderdi. Gönderdiği mesajda; ?ASKİ´nin kesinlikle HDP´ye verilmeyeceğini, böyle bir şeyin olamayacağını, kaybetme psikolojisi ile kendisine iftira atıldığını? üstüne basa basa dile getirdi. Hande Fırat´a gönderdiği mesajı da açılış törenine katılanlara açık ve net bir şekilde okudu.

Kendisine yapılan bütün iftiraların kaybetme psikolojisine yönelik olduğunu söyleyen Zeydan Karalar; ?Aldı telaş gidiyor. Geçti Bolu´nun pazarı sür eşeğini Ceyhan´a? diyerek Hüseyin Sözlü´ye gönderme yaptı.

Karalar, ?Adana´yı dünyanın merkezi, Kozan´ı da Çukurova´nın merkezi yapacağız? dedi. Kozan´da; yol, su, altyapı ile ilgili bütün sorunları Belediye Başkanı seçildikten kısa bir süre sonra çözeceğini ve Kozanlı´ya hizmet yapmak için var gücüyle çalışacağını söyledi.

İttifakın adayları ile il ve ilçe başkanlarıyla, Millet İttifakı´nın Seçim Bürosu´nun açılışı gerçekleştirildi.

/resimler/2019-2/9/1049335555461.jpg