Milliyetçi Hareket Partisi Kozan İlçe Kongresi Gerçekleştirildi: Şerif Köşeli İlçe Başkanı Seçildi

Milliyetçi Hareket Partisi Kozan İlçe Kongresi Gerçekleştirildi: Şerif Köşeli İlçe Başkanı Seçildi

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Kozan İlçe Başkanlığı, 20 Ağustos Pazar günü Anka Müzikhol'de 14. Olağan ilçe kongresini düzenledi. Şerif köşeli Başkan seçildi.

Kongre, Kur’an tilaveti ile başlayıp MHP Kozan Eski İlçe Başkanı Merhum Nihat Atlı için hazırlanan slayt gösterisi ile devam etti. Divan Başkanlığı'na MYK Üyesi Uğur Öztürk seçildi. Tek liste halinde yapılan seçimde Milliyetçi Hareket Partisi Kozan İlçe Başkanı Şerif Köşeli, yeni dönemde görev almak üzere seçildi.

Şerif Köşeli, yaptığı konuşmada "Başbuğumuz Kurucu Liderimiz Alparslan Türkeş, vatanımız için şehit düşen kardeşlerimizi, ülkücü şehitlerimizi ve bizim için yeri doldurulamayacak bir değer olan Merhum Nihat Atlı Başkanımızı rahmet ve minnetle anıyorum." ifadelerini kullandı. Köşeli, önümüzdeki yerel seçim için Cumhur İttifakı'nın birleşerek Kozan Kalesi'nde üç hilali dalgalandırmak için çalışacaklarını belirtti. Ayrıca Merhum İlçe Başkanı Nihat Atlı'nın hayalini gerçekleştirmek, Kozan Belediye Başkanlığı'nı kazanmak ve Atlı'nın kabrini ziyaret etmek istediklerini dile getirdi.

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı da kongrede yaptığı konuşmada, muhalefete mensup belediyelerin hizmet sunma noktasında yetersiz kaldığını vurgulayarak, "Cumhur İttifakı olarak 15 ilçe belediyesine ve Büyükşehir Belediyesine; alayına talibiz. Allah izin verirse yeni oluşan kadrolarımızla bu hedefi yakalamak için azmimiz, inancımız tam." dedi. Kongreye MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, çevre ilçelerin siyasi parti ilçe başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

MHP Kozan İlçe Başkanı Şerif Köşeli'nin yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Atilla Eroğlu, Hasan Düver, Mustafa Çiftçi, Fatih Altıntaş, Halil Ataş, Sami Özbek, M. Can Karaoğlan, İbrahim İnceler, Mustafa Sel, Recep Taşyürek, Kenan Avşar, Zeki Dinler, Üner Ünaldı, Alptürk Karabulut, A. Kadir Ataş, Filiz Kundakçı, Serkan Keser, Alper Ablak.

Kongreye katılanlar arasında MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel ve çevre ilçelerin siyasi parti ilçe başkanları da yer aldı.

---