Anahtar Kelimeler: Muhtarların sorunları dinlendi

Muhtarların sorunları dinlendi

Muhtarların sorunları dinlendi

Kozan Kaymakamlığı tarafından, her ay düzenli olarak gerçekleştirilen muhtarlar toplantısı Kaymakam Şafak Gürçam başkanlığında gerçekleştirildi.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam başkanlığında, Kozan Ticaret Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen muhtarlar toplantısında muhtarların talep ve istekleri dinlendi.

Düzenlenen toplantıya; muhtarlar, kurum müdürleri, daire amirleri katıldı. Sağlık, eğitim, mahallelerdeki doğalgaz çalışmaları, mahalle yolları, içme suyu sorunları ve yürütülen diğer çalışmalar üzerinde durularak yapılacak ve yapılması gereken çalışmalar istişare edildi. Toplantıda, daire amirleri kendi birimleri ile ilgili olarak yapılan çalışmalar hakkında muhtarları bilgilendirdi.

Muhtarlar toplantısında, muhtarların kendi mahallelerindeki sorunları istişare edildi. Yapılması gereken çalışmaların yapılması için gerekli birimlere talimatlar verildi.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, toplantıya katılan bütün muhtarlara teşekkür ederek yapılacak çalışmaların en kısa süre içerisinde çözümlendirileceğini söyledi.