MUSTAFA DİLİÇIKIK DÖNEMİ BAŞLADI

MUSTAFA DİLİÇIKIK DÖNEMİ BAŞLADI

Kozan Belediyespor´un yeni teknik direktörü Mustafa Diliçıkık resmen görevine başlayarak, futbolcularla antremanlara start verdi.

Kozan Belediyespor´un yeni teknik direktörü Mustafa Diliçıkık resmen görevine başlayarak, futbolcularla antremanlara start verdi.

Kozan Belediyespor yönetiminin aldığı karar ile takımdan ayrılan teknik adam Mesut Demiroviç´in yerine, Kozanlı olan ve bir dönem Kozansporda top oynayan, Adana Demirspor gibi takımlarda top koşturan Mustafa Diliçıkık ile resmen anlaşma sağlandı. 2018-2019 futbol sezonunun kalan kısmı Mustafa Diliçıkık yönetiminde idare edilecek.

43 yaşındaki teknik hoca Mustafa Diliçıkık, Karaköprü maçı öncesinde hazırlık yapan futbolcularla ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Kozan Belediyespor´da yeni bir sayfanın açıldığını, birlik ve beraberlik içerisinde daha çok kenetlenerek başarıya ulaşmak için mücadele edeceklerini futbolculara anlatan Diliçıkık, Kozan Belediyespor´un çok iyi olduğunu, bazı eksikliklerin olduğunu ve bunların giderilmesi için mücadele edileceğini söyledi.

Her bir futbolcunun kalitesini ortaya koyduğunu belirten Teknik Direktör Mustafa Diliçıkık, bütün futbolcularla tek tek konuşacağını, var olan sorunların ortadan kaldırılması için çözüm bulunacağını ifade etti.

Bundan sonraki maçlarda daha çok gayret göstererek 3 puanları hanelerine yazdıracaklarını ve Kozan Belediyespor´un daha iyi yerlerde olması için birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğini söyleyerek, futbolcularla konuşmasını tamamladı.

Karaköprü maçı için Kozan Belediyespor Tesisleri´nde antrenmanlarını sürdüren Kozan Belediyespor´da, teknik direktör Mustafa Diliçıkık futbolcuların performanslarını yakından takip etti.

Kozan Belediyespor´un birbirinden değerli futbolcuları da, Teknik Direktör Mustafa Diliçıkık´a yeni görevinde başarılar dileyerek, ?Hoş Geldin? mesajı verdiler.

/resimler/2019-3/5/1431328475210.jpg/resimler/2019-3/5/1431583001275.jpg