Mustafa Atlı, İddialara Yanıt Verdi, ‘Hiçbirinde Usulsüzlük Yok’

Mustafa Atlı, İddialara Yanıt Verdi, ‘Hiçbirinde Usulsüzlük Yok’

Mustafa Atlı, İddialara Yanıt Verdi, ‘Hiçbirinde Usulsüzlük Yok’


Kozan Belediye Başkanı seçilen Mustafa Atlı, Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı Sudiye Gizem Aksoylu ve Büyük Birlik Partisi Kozan Belediye Başkan Adayı Gürdal Topal'ın yüksek Seçim Kurulu'na yaptığı itirazların ardından hakkında ortaya atılan iddialara cevap verdi.

 

 Mustafa Atlı, basın mensuplarıyla gerçekleştirdiği açıklamada, seçim sürecinde yaşanan gelişmelere açıklık getirdi.
Atlı, seçimlerde elde ettiği zaferi, milletin teveccühüyle kazandığını belirtirken, diğer adayların yaptığı itirazları da değerlendirdi. İddialar arasında yer alan devlet memurluğu iddialarını reddeden Atlı, "Ben bir işçiyim, devlet memuru değilim. Kamu bankalarında çalışan tüm çalışanlar devlet memuru değildir." şeklinde konuştu.
İşçi statüsünde olduğunu belirten Atlı, yasalara uygun olarak hareket ettiğini ve hiçbir usulsüzlük yapmadığını vurguladı. İddiaların doğruluğunu sorgulayan Atlı, "Bizim yaptığımız işlerde hiçbirinde usulsüz bir işlem yoktur. İki günlük süre içerisinde İlçe Seçim Kurulumuz bu işi karara bağlayacak." ifadelerini kullandı.
Atlı, ayrıca seçim sürecinde yaşananların siyasi etik açısından doğru olmadığını belirtirken, halka hizmet etme konusundaki kararlılığını da vurguladı. Mazbatayı alacaklarını ve hizmete başlayacaklarını söyleyen Atlı, halkın güven ve destekleriyle hareket edeceklerini ifade etti.
Son olarak, Atlı, halka verdiği sözleri tutacağını ve belediyeyi en iyi şekilde yöneteceklerini belirtti. Sürecin sonunda kazananın halk olacağını vurgulayan Atlı, "Hepinizi saygıyla selamlıyorum." diyerek açıklamasını sonlandırdı.