Anahtar Kelimeler: MUSTAFA YILDIZ’ BÜYÜK DESTEK

MUSTAFA YILDIZ’A BÜYÜK DESTEK

MUSTAFA YILDIZ’A BÜYÜK DESTEK

AK Parti Adana Milletvekili Adayı Mustafa Yıldız'ın seçim bürosunun açılışı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik'in katılımıyla gerçekleştirildi.

Turgut Özal Bulvarı Hastane Kavşağı'nda açılışı gerçekleştirilen seçim bürosunun açılışına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Adana milletvekilleri, AK Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili, MHP Kozan ilçe başkanı Nihat Atlı, MHP Adana milletvekili Adayı Alev Ataş, AK Partili milletvekili adayları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış öncesinde AK Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili ve Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan birer konuşma gerçekleştirdiler.

Akabinde AK Parti Adana Milletvekili Adayı Mustafa Yıldız konuşmasını gerçekleştirdi.

Yıldız, yaptığı konuşmada, Kozan'dan en güçlü desteği vermek zorunda olduklarını belirtti. Yıldız, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 21 yıldır gece gündüz çalışarak vatanı için, milleti için mücadele ettiğini söyleyerek, " Bizler de Sayın Cumhurbaşkanımızın bu çalışma azminden aldığımız feyzle beraber bu enerjimizi birleştirip onun yolunda yürümeye hep birlikte devam edeceğiz" dedi.

Yıldız, "Bugün burada sizlerin huzurunda bir kez daha söylemek istiyorum. Birileri Ankara'dan çıkıp ismarlama olarak burada kendisini Kozanlı ilan ediyor. Bir hanımefendi. Fakat bizim Kozan'ımızın vatandaşlarının aklıyla alay etmek hiç kimsenin haddine değil. Bizler Kozanlıyız. Kozanlı hemşehrilerimize hizmet etmek için geldik" ifadelerini kullandı.

Kozan'ın üvey evlada ihtiyacı olmadığını ve dışarıdan kimsenin gelmesine gerek olmadığını vurgulayan Yıldız, "Aynı şekilde bildiğiniz üzere bir adayları daha var. Sağ olsun. Yurt dışında yetişmiş, doğru düzgün, Adana'mızı bilmez, Kozan'ımızı zaten hiç bilmez. Şevkiye Mahallesi nerde diye haritalardan bakar. Biz Sayın Cumhurbaşkanımızdan ne gördük geçmişte? Hangi dilde konuşacaksınız dediğinde Türkçe konuşacak ifadesini buldu. Biz böyle bir liderin izinde yürüyen genç evladıyız. Tarihi bir seçime Sayın Cumhurbaşkanımız her zaman ifade ediyor. Niyet; hayır, akıbet; hayır diyor. Biz de aynı şeyi ifade ediyoruz" diye konuştu.

 

Yıldız, "Ülkemizi hem altyapısıyla hem üst yapısıyla baştan sona dönüştürülmüş bir cumhurbaşkanına sahibiz. Ve Sayın Cumhurbaşkanımız günden güne de vatandaşlarımız için, gençlerimiz için, bizler için yeni adımlar da atmaya devam ediyor. Inanıyoruz, Allah'ın izniyle Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, 14 Mayıs'a doğru giderken, günden güne büyüyoruz. Deseklerinizi bekliyorum” dedi.

 Mustafa Yıldız'ın konuşmasının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik bir konuşma gerçekleştirdi.

Çelik: “Sizi görünce yepyeni bir el yepyeni bir iradeyle 14 Mayıs'a gittiğimizi bir kere daha gördüm. Cumhurbaşkanımız milletine adamış bütün mesaisini. Milleti için gecesini gündüzünü milleti için harcayan liderimiz dün akşam çok aşırı yorulduğundan, çok aşırı program olduğumdan küçük bir rahatsızlık geçirdi. Ondan sonra da televizyon ekranına tekrar çıkıp milletimizden helallik istedi.. Biraz dinlenmem lazım yarın programlarıma devam edeceğim dedi. Sayın Cumhurbaşkanımıza buradan Kozan'dan geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Acil şifalar diliyoruz Allah başımızdan eksik etmesin” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, konuşmasını gerçekleştirirken Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'ın AK Parti'ye geçişiyle ilgili olarak da konuştu ve Özgan ile birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Ömer Çelik, 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimde Mustafa Yıldız'a ve Mehmet Kurtaran'a mutlaka destek verilmesi gerektiğinib altını çizerek Kozan'dan çok büyük bir şekilde oy beklediğini ifade etti. AK Parti'nin ve Cumhur İttifakı'nın yapılacak olan seçimde Kozan'dan %100 oy alacağına inandığını sözlerine ekledi.

Mustafa Yıldız ve Mehmet Kurtalan'dan sonra kendisinin de bir Kozan milletvekili olduğunu dile getirdi.

Yapılan konuşmaların ardından AK Parti Adana Milletvekili Adayı Mustafa Yıldız'ın seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi. Görkemli bir şekilde açılış gerçekleştirildikten sonra Mustafa Yıldız ve babası Durmuş Ali Yıldız tebrikleri kabul etti. Vatandaşın Mustafa Yıldız'a yoğun ilgisi oldu.