Oda başkanları yangın mağdurlarının acılarına ortak oldular

Oda başkanları yangın mağdurlarının acılarına ortak oldular

Kozan'daki yangın mağdurları için oda başkanları bir araya geldi.

Yangın mağdurlarının ihtiyaçlarının bir nebze de olsa karşılanması için bir araya gelen oda başkanları “Allah memleketimize bir daha böyle acı yaşatmasın” mesajı verdiler.

Kozan'a bağlı Kızlarsekisi Mahallesi'nde çıkan ve birçok mahalleyi etkisi altına alarak uzun uğraşlar sonucu söndürülen orman yangınının ardından bölge halkının mağduriyetlerinin giderilmesi için herkes seferber oldu. Türkiye'nin birçok noktasından gelen yardımlarla ihtiyaçlarını bir nebze de olsa karşılamaya çalışan bölge halkının sesine ses olmak için Kozan'daki oda başkanları da bir araya geldi. Yangın mağdurlarının acil ihtiyaçlarının karşılanması noktasında oda başkanları da yardım elini uzattı. Kozan Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Zahide Azgın, Kozan Şoförler Odası Başkanı Mustafa Atlı, Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir, Elektrikçiler Odası Başkanı Hakan Sağmen, Sebzeciler Odası Başkanı Süleyman Delibaş, Bakkallar Odası Başkanı Mehmet Azgın, Kozan Sancaklı Esnaf Kefalet Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Yahya Ocak ve oda üyeleri kendi aralarında acil ihtiyaçları topladılar. Oda başkanları ve üyeler yangın bölgesine giderek vatandaşların acısına ortak oldular. Yaptıkları açıklamada; “Bir nebze de olsa bölge halkımıza yardımlarda bulunduk. Yürekten geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Yaralarımızı ortak saracağız. Allah memleketimize bir daha böyle bir acı yaşatmasın” ifadelerini kullandılar.

Kozan'a bağlı Kızlarsekisi Mahallesi'nde çıkan orman yangınının ardından büyük mağduriyet yaşayan vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi konusunda devlet millet el ele çalışma yürütmeye devam ediyor.