Anahtar Kelimeler: Öğretmenler kaleye yürüdü

Öğretmenler kaleye yürüdü

Öğretmenler kaleye yürüdü

Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında, Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Sabah saatlerinde Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam ve Kozan Belediye Başkanı Kazaım Özgan’ında katıldığı yürüyüş Kozan Kalesi Manastır

Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyor. Onlarca öğretmenin katıldığı sabah yürüyüşüne Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Belediye Başkanı Kazım Özgan, kurum müdürleri, daire amirleri katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binası önünde toplanan öğretmenler toplu bir şekilde Saimbeyli Caddesi, Irmak Caddesi, Jandarma Sokak istikametinden Kozan Kalesi Manastır’a  kadar yürüyüş gerçekleştirdiler. Öğretmenleri ve protokol mensuplarını Kozan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Mehteran Takımı karşıladı. Mehteran Takımı söylediği birbirinden güzel marşlarla etkinliğe renk kattı.

Protokol mensupları ve öğretmenler büyük Türk bayrağı açtılar. Etkinlik, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu. Kaymakam Şafak Gürçam; “Öğretmenler haftası etkinliklerini İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz en iyi şekilde gerçekleştiriyor. Bizlerde, öğretmenlerimizin bu önemli günlerinde onların yanında olmak için sabah yürüyüşüne katıldık. Onlarla birlikte yürümenin mutluluğunu ayrıca yaşadık” ifadelerini kullandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez ise, etkinlikler kapsamında düzenlenen programlar çerçevesinde öğretmenler, idareciler ve protokol mensupları ile sabah sağlıklı yaşam yürüyüşü gerçekleştirdiklerini ifade etti. “Yürüyüşe katılan bütün öğretmenlere de ayrıca teşekkür ederim”dedi. Sönmez, etkinliklerin devam edeceğini belirtti.