Okul servislerinde denetimler artıyor

Okul servislerinde denetimler artıyor

Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kozan merkezde yapılan öğrenci taşıma işleri ile ilgili olarak servisler üzerindeki denetimler her geçen gün artırılıyor.

Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez´in talimatları doğrultusunda Taşımadan Sorumlu Şube Müdürü Mehmet Gazi Yılancıoğlu, taşıma yapan servisleri yerinde denetledi. Servislerde bulunması gereken her türlü koşulun olup olmadığı, evraklarda eksikliklerin olup olmadığı yapılan denetimlerde kontrol ediliyor. Evraklarda veya servis aracında herhangi bir eksikliği bulunanlara polis ekipleri ceza işlemleri uyguluyor.

 

Denetimlerin önümüzdeki günlerde daha da artacağı kaydedildi. Veliler, yapılan denetimlerden dolayı memnun olduklarını dile getirdiler. Veliler; ?Çocuklarımızı bu servislere emanet ederken, güvenlik koşullarının ne derece önemli olduğunu göz önünde bulunduruyoruz. Bizler, her ne kadar servisçilere güvensekte bir takım eksiklikler olabiliyor. Bu eksikliklerin giderilmesi için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve diğer kurumların gerçekleştirdiği denetimler çok güzel bir uygulamadır. Bu konuda denetimlerin daha da sıklaştırılarak devam etmesini talep ediyoruz. Evrakında veya servis aracında herhangi bir eksiği bulunanlar cezalandırılmalı ki, bir daha aynı hatayı yapmasınlar. Bizler, bu denetimleri gerçekleştirenlere teşekkür ediyoruz. Ayrıca işini dört dörtlük yapan Servisçilerimizede teşekkür ediyoruz? diye konuştular.

/resimler/2019-10/15/1131084135628.jpg