Anahtar Kelimeler: Öldü Öldürüldü

Öldü mü? Öldürüldü mü?

Öldü mü? Öldürüldü mü?

Şüpheli ölüm ile ilgili Jandarma tarafından özel ekip kuruldu

Kozan Jandarma ekipleri, Bucak Ağzıbüyük mevkiinde derede ölü olarak bulunan İbrahim Akgül´ün ölüm nedenini araştırmak için özel bir ekip kurdu.

Olay, geçtiğimiz günlerde Kozan´a bağlı Bucak Mahallesi Ağzıbüyük mevkiinde meydana gelmişti. Vatandaşlar dere yatağında bir erkek cesedi ile karşılaşmış, olay Jandarma ekiplerine ihbar edilmişti. Olay yerine gelen Jandarma ekipleri, yaptıkları incelemede dere yatağında bulunan erkek cesedinin 65 yaşındaki İbrahim Akgül´e ait olduğunu belirlemişti.

İbrahim Akgül´ün cenazesi Cumhuriyet Savcısı´nın incelemesinin ardından Kozan Devlet Hastanesi morguna ardından da Adana Adli Tıp Kurumu´na gönderilmişti.

Yaşanan bu olayın ardından iddialara göre İbrahim Akgül´ün cinayete kurban gidebileceğini düşünen Jandarma ekipleri özel bir ekip oluşturarak İbrahim Akgül´ün nasıl öldüğünü, o dere yatağına nasıl gittiğini araştırıyor.Görgü tanıklarının ve ailesinin bu konuyla ilgili görüşlerine başvuruluyor.

İbrahim Akgül cinayete mi kurban gitti? yoksa başka bir nedenden dolayı mı öldü? önümüzdeki günlerde ortaya çıkacak.

İbrahim Akgül ölmeden bir süre önce ortalıktan kaybolmuş, ailesi İbrahim Akgül´ün kaybolduğuna dair güvenlik güçlerine bilgi vermişti.

Şüpheli ölüm ile ilgili kurulan özel ekibin 24 saat mesai gözetmeksizin çalıştığı öğrenildi.