Anahtar Kelimeler: Orman İşletmesi yerinde kalıyor

Orman İşletmesi yerinde kalıyor

Orman İşletmesi yerinde kalıyor

Kozan Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 1. Oturumu gerçekleştirildi. Mecliste, Orman İşletme Müdürlüğünün yeni yeri ile ilgili olarak komisyon raporu reddedildi.

Kozan Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan başkanlığında Kozan Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Birinci oturumda, geçtiğimiz günlerde Kozan gündemine oturan Kozan Orman İşletme Müdürlüğünün yerinin taşınması ile ilgili olarak madde görüşüldü.

Kozan Orman İşletme Müdürlüğü yeni bir bina yapmak için hastane civarında bulunan arsada imar değişikliği yapılmasını talep etmişti. Talebin ardından geçtiğimiz ay Kozan Belediye Meclisi'ne gelen madde görüşülerek komisyona gönderilmişti. Kozan Belediye Meclis Üyesi Ömer Faruk Kaymaz konu ile ilgili olarak basın açıklaması düzenlemiş, Orman İşletme Müdürlüğü’nün yerinde kalması için çeşitli açıklamalarda bulunmuştu. O gündem maddesi yine meclise geldi. Hatta, Kozan Orman İşletme Müdürlüğünün Kozan Belediyesi’ne resmi olarak yazı yazdığı, taleplerinden vazgeçtiği ifade edildi. İmar değişikliği meclis üyelerinin çoğunluğu ile reddedildi.

Görüşülen diğer gündem maddelerinin ardından Kozan Belediyesi Mayıs Ayı 1. Oturumu tamamlandı. 2. oturum Pazartesi günü 9.30’da gerçekleştirilecek.