Otomobil dolmuşa çarptı : 3 yaralı

Otomobil dolmuşa çarptı : 3 yaralı

Kozan´da otomobil ile dolmuşun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı, yaralılar Kozan Devlet Hastanesi Acil Servisi´ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza, Feke Caddesi Kozan Devlet Hastanesi doğu girişinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Gökhan Çınarlıdere (31) yönetimindeki 34 AIZ 973 plakalı otomobil, Mehmet Berber yönetimindeki 01 Y 0270 plakalı dolmuşa sol taraftan çarptı. Kazada otomobil içerisinde bulunan sürücü ile birlikte İlyas Beydilli(27) isimli kişi yaralandı.

Dolmuş içerisinde yaralanan yolcu konumunda bulunan Zafer Seymenoğlu(43) ise kendi imkanları ile Devlet Hastanesi Acil Servisi´ne giderek tedavi oldu. Otomobil sürücüsü ve yanında bulunan diğer arkadaşı 112 Acil Servis ambulansı ile Kozan Devlet Hastanesi Acil Servisi´ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Otomobilde bulunan yaralıların maden ocağında mühendis olarak çalıştıkları bildirildi.

Kozan Devlet Hastanesi Acil Servisi´nde tedavi altına alınan yaralıların durumlarının iyi olduğu, hayati tehlikelerinin bulunmadığı kaydedildi.

Kısmen trafiğe kapalı olan yol polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonrasında tamamen trafiğe açıldı.

Polisin 3 kişinin yaralandığı trafik kazası ile ilgili olarak inceleme başlattığı öğrenildi.

/resimler/2019-6/29/1617320951273.jpg