Otomobil uçuruma düştü, 6 kişi yaralandı

Otomobil uçuruma düştü, 6 kişi yaralandı

Kozan Barajı civarında direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yoldan çıkan araç yaklaşık 3 metrelik uçuruma düştü, araçta bulunan 6 kişi yaralandı.

 Kaza, Durmuşlu Köyü Kozan Barajı yanında bulunan yolda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; 01 ABJ 635 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yaklaşık 3 metrelik uçuruma düştü. Araç içerisinde bulunan 6 kişiden 4´ü kendi imkanları ile araçtan çıktı.

Olay yerine ihbar edilmesi üzerine çok sayıda sağlık ekibi, CANKUR ve jandarma ekibi sevk edildi. CANKUR ekipleri araç içerisinde sıkışan 2 yaralıyı çıkardıktan sonra ambulanslarla yaralılar, Kozan Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldılar. Burada tedavi altına alınan yaralılardan durumu ağır olan Mehmet Yakar Adana´ya sevk edildi. Diğer yaralılar Ogün Ahmet Diliçıkık, Yasin Tuna, Ali Tuna, Mehmet Sucu ve Ercan Papatya´nın tedavilerinin devam ettiği kaydedildi.

Jandarma ekipleri kazanın meydana geldiği yerde geniş çaplı inceleme yaptı. Araçta büyük maddi hasar meydana gelirken, jandarmanın 1´i ağır 6 kişinin yaralandığı trafik kazası ile ilgili olarak inceleme başlattığı öğrenildi.