Özden Kültür Merkezi’nde temizlik rezaleti

Özden Kültür Merkezi’nde temizlik rezaleti

Milletin parasıyla yaptırılan Özden Kültür Merkezi temizlenmiyor, kokuyor ve mikrop saçıyor. Yetkilileri göreve davet ediyoruz.

Kış aylarında bodrum katının su almasıyla da gündeme gelen Özden Kültür Merkezi, şimdide  tuvaletlerindeki  ve bina genelindeki pislikle gündeme geldi. Fotoğraflarda; Özden Kültür Merkezi tuvaletlerinin uzun süredir temizlenmediği görülüyor. Devletin vatandaşın paralarıyla yaptırdığı Özden Kültür Merkezi'ndeki bu görüntü hiç de yakışık bir durum değil.

Görevlilerin ihmali sonucunda, bu görüntülerin ortaya çıkması büyük bir rezalet.

Özden Kültür Merkezi içerisinde barındırdığı salon ile birçok programa ev sahipliği yapıyor. Açılmasındaki anaç; kültürel faaliyetlerin yürütüldüğü bir merkez olarak hizmet vermesi. Tuvaletlerindeki bu çirkin görüntü herkesin içini acıtıyor. Temizlikçi görevli bulunarak hijyenik bir hale getirilmesi çok mu zor? Devlet yaptığı işin arkasını neden takip etmiyor? Sadece, yapmak için yapılan işlerin sonucu böylemi oluyor? Kapısına koyulan bir güvenlik görevlisi ile bu işlerin çözülemeyeceği aşikardır. Tuvalet, zemin, koltuk, perde, ve eşyaların temizliği Özden Kültür Merkezi için vazgeçilmez unsurlar olmalıdır. Sağlıklı ve hijyenik bir ortamda konuklarını ağırmalı, programlarını gerçekleştirmelidir. Aksi takdirde bizlerin parasıyla milyarlarca lira harcanarak yaptırılan devasal bina hiçbir işe yaramamış olacak.

Yetkililerin temizlik konusunda harekete geçerek temizliğini yaptırması gerekiyor. Bu işin sürekliliğide gelmedlidir.