Özgan ilk açıklamayı Ekspres´e yaptı

Özgan ilk açıklamayı Ekspres´e yaptı

Seçimlerden sonra Saadet Partisi´nin itirazı üzerine Başkanlığı düşürülen Nihat Atlı´nın yerine YSK´nın aldığı kararla başkan seçilen Kazım Özgan ilk açıklamasını Kozan Ekspres´e yaptı. Özgan; ?YSK´nın verdiği Karara saygı duyuyorum, görevimin başında ola

Seçimlerden sonra Saadet Partisi´nin itirazı üzerine Başkanlığı düşürülen Nihat Atlı´nın yerine YSK´nın aldığı kararla başkan seçilen Kazım Özgan ilk açıklamasını Kozan Ekspres´e yaptı. Özgan; ?YSK´nın verdiği Karara saygı duyuyorum, görevimin başında olacağım? dedi.

31 Mart yerel seçimlerinden sonra en çok oyu alan 2. parti olan SP´nin belediye başkan adayı olan Kazım Özgan partisinin yaptığı itiraz üzerine YSK´nın aldığı karar doğrultusunda Kozan´ın belediye başkanı oldu.

Kozan Ekspres Gazetesi´ne kısa açıklamada bulunan Kazım Özgan; ?Şu anda genel merkeze gidiyorum. Genel merkezdeki işlerimi tamamladıktan sonra Kozan´a geleceğim. İlçe Seçim Kurulu´ndan mazbatamı alarak göreve geçeceğim. Hiç kimseyle husumetimiz yok. YSK´nın verdiği Karara saygı duyuyorum? ifadelerini kullandı.

Yapılan itiraz üzerine Belediye Başkanlığı düşürülen Nihat Atlı´nın yerine YSK´nın aldığı kararla başkan seçilen Kazım Özgan Ankara dönüşünde İlçe Seçim Kurulu´na giderek mazbatasını alacak.