Anahtar Kelimeler: Özgan Onların sizin olsun

Özgan; ?Onların oyu sizin olsun?

Özgan; ?Onların oyu sizin olsun?

Kozan Ekspres Gazetesi´nin sürmanşetten yayınladığı ?Atlı, ?Özgan´ı HDP destekliyor? haberinin hemen ardından eski AK Partili şimdiki Saadet Partisi´nin Kozan Belediye Başkan Adayı Kazım Özgan´dan cevap geldi.

Saadet Partisi Kozan Belediye Başkan Adayı Kazım Özgan´ı HDP´nin desteklediğini iddia eden MHP Kozan Belediye Başkan Adayı Nihat Atlı´ya Özgan´dan anında cevap geldi.

Özgan; ?Bizim bölücü terör örgütü yandaşları ile bugüne kadar asla işimiz olmadı bu saatten sonra da olmayacak.? dedi.

Yerel seçimlere kısa süre kala vatandaşın zihninin asılsız iddialar ile bulandırılmaya çalışıldığını kaydeden Özgan; ?MHP Kozan Belediye Başkan Adayı Sayın Nihat Atlı halkımızın Saadet Partimize ve bizlere göstermiş olduğu teveccühü çekemiyorlar gibi. Artık çamur at izi kalsın siyaseti tam gaz devam ediyor ama kusura bakmayın artık halkımız sizin çamurlarınızı yutmayacak? diye kaydetti.

Terör örgütünü destekleyen parti ya da şahıs olsun hiçbir kurum ve kişilerle işbirliğinin olmadığını ve bu kişilerden destek beklemediğini kaydeden Kazım Özgan; ?Buradan Sayın Atlı´ya şunu söylemek istiyorum. Bizi hiçbir parti desteklemiyor. Biz Kozan ittifakıyız, Bizim partimizde MHP, CHP, İYİ Parti ve AK Parti´de yıllarca siyaset yapmış insanlar yer alıyor. Bir nevi sizin bu çamur at izi kalsın politikanız bu insanlara ve programlarımıza katılan kıymetli Kozan halkına hakaret olarak sayıyorum. Bizim bölücü terör örgütünü destekleyen parti ve benzeri kuruluşlarla asla işimiz olmadı olmayacak. Ancak 2014 yerel seçimlerinde sizin kimi desteklediğinizi bende bu halkta çok iyi biliyor. Ama ben buradan şunu söylemek istiyorum. hiçbir HDP´linin oyuna talip değilim, istemiyorum da bunu herkes böyle bilsin. dedi.

Cumhur İttifakı Kozan Belediye Başkan Adayı Nihat Atlı, Çukurköprü´den PKK´yı destekleyen kişilerin minibüs minibüs Kozan´a geldiğini, ispatlayacağını belirtmişti. Nihat Atlı´nında bu konu ile ilgili açıklama yapması bekleniyor.