ÖZGAN, İSTANBUL'DA SÖZ VERDİ ADANA'DA SÖZÜNÜ TUTTU

ÖZGAN, İSTANBUL

ÖZGAN, İSTANBUL'DA SÖZ VERDİ ADANA'DA SÖZÜNÜ TUTTU

Kozan Belediye Başkanı ve İYİ Parti Kozan Belediye Başkan Adayı Mimar Kazım Özgan, geçtiğimiz günlerde İstanbul'daki lezzet fuarı'nda Kozan'dan İstanbul'a götürdüğü bir tır portakalı fuar alanındaki vatandaşlara ücretsiz dağıtan Kazım Özgan, o gün verdiği sözü tutarak Adana'da da portakal dağıttı. 

Verdiği sözü her zaman tutmasıyla bilinen Kazım Özgan, İstanbul'da, Adana'da da portakal dağıtımı için söz vermişti. İYİ Parti Adana Milletvekili ve İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doktor Ayyüce Türkeş'in seçim bürosu açılışında tonlarca portakalı vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtım yaptı.

Özgan konuyla alakalı olarak, "İstanbul Lezzet Fuarı'nda vatandaşlarımıza bir tır dolusu Coğrafi işaretli Kozan Portakalımızı ücretsiz olarak dağıtım yaptık. O gün İstanbul'da söz vermiştik. Aynısını Adana'da da dağıtacağız diye bugün de bu sözümüzü tutmadın bahtiyarlığını yaşıyoruz. Kozan önemli bir Narenciye merkezidir. Biz de bu gerçekliğe önem vererek Ürünlerimizin tanıtımını yapıyoruz. Adanalı vatandaşlarımıza yine Kozan Portakalımızı ücretsiz olarak dağıtım yaptık. Amacımız gönüllere dokunmak, Kozanımızı ön plana çıkarmak. Başarabildiysek ne mutlu bize" dedi.