ÖZTORUN, ‘SORUNLARI BİLİYORUM, ÇÖZÜM İÇİN ADAYIM’

ÖZTORUN, ‘SORUNLARI BİLİYORUM, ÇÖZÜM İÇİN ADAYIM’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Ataol Öztorun, ilçe binası önünde düzenlenen bir törenle aday adaylığını açıkladı.

Törene CHP ilçe yönetimi ve muhtarların yanı sıra, belediye başkan aday adayları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Adana Büyükşehir Belediyesi 3. Bölge Koordinatörü Aaol Öztorun CHP’den Kozan Belediye Başkan Aday Adayı olmuştu. Geçtiğimiz günlerde resmi başvurusunu CHP İl Binası’nda yapmıştı. Ataol Öztorun, yaptığı konuşmada, Kozan'ın sorunlarını bildiğini ve çözüm için aday olduğunu vurguladı.
Öztorun, "Kozan'ın sorunlarını çözmek için aday oldum. Toplumsal sorunlara dikkat çekiyorum. Üretim odaklı projelerle iş imkanları ve kadın istihdamı sağlamak istiyorum. Kadınların iş gücüne katılımının toplumu kurtaracağına inanıyorum." dedi.
Öztorun, öncelikli olarak kadın mücadelesine vurgu yaparak, toplumun uyuşturucuyla mücadeledeki sorumluluğunu ve gençlerin iş sahibi olma gerekliliğini vurguluyor.
Uyuşturucu sorunuyla mücadelede, tedavi görmüş ve bu sorunu bıraktığına dair belge sunan bireylerin istihdam edilmesi gerektiğini savunuyor.
Ayrıca, kadınların toplumun temeli olduğunu belirterek, Türk kültüründeki kadının yerini korumanın önemine değiniyor.
Siyasette parti aidiyetinin ötesine geçilerek, Kozan'ın gelişimi için oy kullanmanın gerekliliğine vurgu yapıyor ve birlik olmanın önemine değiniyor.
Öztorun, Mevlana'dan alıntı yaparak, "Bugün için yeni şeyler yapmanın zamanı. Kozan için, kendin için oy kullanılsın." ifadelerini kullandı.
Öztorun, toplantı sonunda tebrikleri kabul etti.