Anahtar Kelimeler: Polis memurundan haber geldi

Polis memurundan acı haber geldi

Polis memurundan acı haber geldi

Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü´nde 6 yıl görev yapan emekli polis memuru serinlemek için atladığı sulama kanalında boynunun kırılması sonucu hayatını kaybetti.

Tahir Bozdoğan, Kadirli ilçesinde serinlemek için kanala atladı. O esnada boynu kırıldı. Hastaneye kaldırılan emekli polis memuru Tahir Bozdoğan(47), 12 günlük yaşam mücadelesi sonunda hayatını kaybetti. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü´nde 6 yıl süreyle görev yapan Tahir Bozdoğan, bu yıl içerisinde emekli olmuştu. Görev yaptığı süre içerisinde sevilen, sayılan bir kişiliğe sahip olan Tahir Bozdoğan´ın ölümü herkeste derin bir üzüntü uyandırdı.

Tahir Bozdoğan, yaklaşık 2 hafta önce Kadirli ilçesinde serinlemek amacıyla sulama kanalına girdi. Atladığı esnada boynu kırılan Tahir Bozdoğan, 112 Acil Servis ambulansı ile hastaneye kaldırıldı. Burada yoğun bakıma alınan Tahir Bozdoğan, tedavi gördüğü yoğun bakımda yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Evli ve iki çocuk babası olan emekli polis memuru Tahir Bozdpğan düzenlenecek cenaze töreninin ardından Kadirli ilçesinde toprağa verilecek. Kozan ekspres gazetesi olarak elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden emekli polis memuru Tahir Bozdoğan Allah´tan rahmet kederli ailesine ve geride kalan gözü Geride kalan Gözü Yaşlı ailesine ve sevdiklerine sabır ve başsağlığı diliyoruz