Anahtar Kelimeler: Recep Çürük Buket’ evlendirdi

Recep Çürük kızı Buket’i evlendirdi

Recep Çürük kızı Buket’i evlendirdi

Kozan'ın önde gelen esnaflarından Recep Çürük kızı Buket Çürük’ü evlendirdi.

 Buket Çürük Can Tuncil düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi. Kozan'ın önde gelen esnaflarından Recep Çürük’ün kızı Buket ile Can Tuncil SODES Düşler aleminde düzenlenen muhteşem bir düğün töreniyle dünya evine girdiler. Recep Çürük ve eşi Sevdiye Çürük gelen misafirlerin hepsiyle tek tek ve özel ilgilenirken gelin ve damadın bu mutlu günlerinde davetliler onları yalnız bırakmadılar.

Çiftin mutlulukları gözlerinden okunurken nikah memuru ve davetliler huzurunda Buket ve Can bir ömür boyu yürüyecekleri evlilik için evet dediler.

Recep Çürük ve Sevdiye Çürük çiftinin kızları Buket ile Ayşe ve Ahmet Tuncil çiftinin evlatları Can'ın düğün törenine çok sayıda yakın akraba, dost, arkadaş ve sevdikleri katıldı.

Recep Çürük; "Kızımın bu mutlu günde beni ve ailemi yalnız bırakmadıkları için bütün arkadaşlarımıza dostlarımıza teşekkür ediyorum. Düğünümüze gelemeyerek telefonla arayan, çiçek gönderen bütün dostlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah, kızım ve eşi bir ömür boyu mutlu olurlar.Allah mutluluklarını daim etsin” ifadelerini kullandı.

Gelin ve damatta misafirlerle yakından ilgilenirken, gecenin ilerleyen saatlerine kadar pandemi tedbirleri altında davetliler doyasıya eğlendi.

Kozan Ekspres Gazetesi olarak dünya evine giren Buket ve Can Tuncil çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.