SAADET PARTİLİLER ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

SAADET PARTİLİLER ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Saadet Partisi Kozan ilçe teşkilatı ziyaret turlarına devam ediyor.

 

Saadet Partisi Kozan İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ile ziyaret ederek bilgi alış verişinde bulunuyorlar. Çarşamba günü Süleyman Çalışkan sahipliğinde kurulan Beyza Süt fabrikasını ziyaret ettiler. Ziyarete sabah kahvaltısıyla başlayan işletme yetkilileri ve Saadet Partisi Yönetim Kurulu Üyeleri yapılan sabah kahvaltısından sonra fabrika üretim Müdürü Hamza Çalışkan ile biraz sohbet ettiler.

Fabrika ve üretim hakkında bilgi alan teşkilat üyeleri fabrikayı gezerek üretimin nasıl işlediğine ve hangi şartlarla üretim yapıldığı konusu hakkında, üretim Müdürü Hamza Çalışkan eşliğinde kendilerini bilgilendirdiler.

Saadet Partisi Kozan İlçe Başkanı İbrahim Öncü; ? Öncelikle bu tesisi buraya kazandırarak birçok il ve ilçede marka haline gelme yolunda ilerleyen firmamıza bu girişimci ruhlarından dolayı kendilerini kutluyorum. Dışarıdan bakıldığında biz sadece ürünün lezzeti ile ilgileniyoruz. Ama burada gördük ki ürünün o lezzeti alabilmesi için birçok aşamadan geçmesi lazımmış. Ürün ilk olarak çiğ süt olarak buraya geldikten sonra birçok fabrikasyon işlemlerden sonra istenilen sonuca ulaştığını gördük. Tekrardan işletme sahibine ve bizleri konuk eden Üretim Müdürü Sayın Hamza Çalışkan Bey´ e çok teşekkür ediyor, kendilerine ve ekibine başarılar diliyoruz? dedi.