SAADET TEŞKİLATINDAN GAZETEMİZE ZİYARET

SAADET TEŞKİLATINDAN GAZETEMİZE ZİYARET

Saadet Partisi Kozan İlçe Başkanı İbrahim Öncü ve beraberindeki ilçe yönetim kurulu üyeleri gazetemiz İmtiyaz Sahibi Araştırmacı Gazeteci Hüseyin Erciyes´i gazetemiz idare merkezinde ziyaret ettiler.

Her dönemde olduğu gibi bu dönemde de seçimler için değil milletin geleceği için milli görüş tezini ellerinden bırakmayan Saadet Partililer çalışmalarına aralıksız devam ediyorlar. Teşkilat çalışmaları kapsamında gazetemizi ziyaret eden Saadet Partisi İlçe Başkanı İbrahim Öncü ve beraberindeki ilçe yönetim kurulu üyeleri ?yıkılmadık, buradayız ve Allah´ın izni ile dim dik ayaktayız? dediler.

İdare merkezimizde gerçekleşen ziyarette konuşan İlçe Başkanı İbrahim Öncü ? Bizler seçimler için değil inandığımız Milli Görüş davası için mücadelemize aralıksız devam ediyoruz.? Dedi.

Öncü; Kozan Ekspres Gazetesi yıllardan bu yana tarafsız çizgisinden ödün vermeden yayın hayatına devam ediyor. Gerek şahsım olarak gerekse teşkilat olarak ilgi ve beğeni ile takip ediyoruz. Mesleklerini dedikodular üzerine değil gerçekler üzerine kuran gazetelerimizin başını da çekiyorlar. Başta Hüseyin Bey ve ekibini tebrik ediyoruz. Öte yandan bizler teşkilat olarak dönem dönem değil yılın her günü aynı heyecan ve azimle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Birçok parti teşkilatları için seçim bitti. Çalışmada bitti. Bu bizim teşkilatlarımız için geçerli asla olmaz. Çünkü biz inandığımız dava olan milli görüş davamızı yaşantımızın sonuna kadar devam ettireceğiz. Bu gerçekler ışığında ilçemizde toplumun haber kaynağı olan basın kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretlerimizin ilklerinden bir tanesini yeni idare merkezine taşınan Ekspres Gazetemize gerçekleştirmek istedik. Hem yeni iş yerlerini hayırladık, hem de ülke gündemini değerlendirdik. Ülkenin içerisinde bulunan ve içerisinden çıkılmaz bir hal alan gerçekleri paylaştık. Bizleri hoş gürü saygı ve sevgi ile ağırlayan Hüseyin bey´e teşekkür ediyoruz? dedi.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve Araştırmacı Gazeteci Hüseyin Erciyes ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; Saadet Partisi teşkilatının çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarete İlçe Başkanı İbrahim Öncü ile birlikte ilçe yönetim kurulu üyeleri Süleyman Şenoğul, Enver Sezen, Ahmet Özkan, Durmuş Ali Yıldırım ve İlyas Bolat eşlik eder iken ziyaretin sonunda Enver Sezen Ekspres Gazetesinin yeni iş yerinin hayırlı olması dileği ile bir dua topladı.